Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Οι "καυτές" προσωπικές σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου

Αποκαλυπτικά στοιχεία που εμπλέκουν μια σειρά από νέα ονόματα στην υπόθεση

Λεπτομερώς μελετούν οι δύο ανακριτές τα 18 ημερολόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου τα οποία φαίνεται να περιλαμβάνουν κρίσιμα στοιχεία για την ερευνώμενη υπόθεση.

Με τις δικαστικές πηγές να κάνουν λόγο για αποκαλυπτικά στοιχεία που εμπλέκουν μια σειρά από νέα ονόματα στην υπόθεση, καθώς στις περισσότερες από 2.000 σελίδες αποκαλύπτονται οι σχέσεις όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος κάνει συνεχείς αναφορές σε έναν συνεργάτη του, ονόματι...

...«Γιάννη», από τον οποίο μάλιστα ζητά να του επιστρέψει 900.000 ευρώ από ποσό 1 εκ. που «συμφωνήθηκε». «Πριν δύο χρόνια σου πρότεινα, αποδέσμευση και εκκαθάριση της παλιάς μας συνεργασίας και αρνήθηκες έμπρακτα να το προχωρήσεις. Η μη επιστροφή από το 2010, παρά τις υποσχέσεις σου και τις συμφωνίες των 900 χιλιάδων ευρώ, που εγκρίθηκαν από τους δικούς σου, αρχές 2010, ήταν η μεγαλύτερη ζημιά για εμένα. Με ζημίωσες σχεδιασμένα, γιατί κάθε μήνα κάλυπτα τα «υποσχόμενα» από το απόθεμα μου» σημειώνει ο πρώην υπουργός.

Μάλιστα, ο κ. Τσοχατζόπουλος χρησιμοποιεί και ψευδώνυμα για να ονομάσει άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για «Βούδα» και «Χοντρό», οι οποίοι επίσης κινδυνεύουν αφού βρίσκονται στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών, ενώ αναφέρεται και σε ποσό 10 εκ. ευρώ τα οποία είχε συμφωνηθεί να κατατεθούν στο εξωτερικό. Παράλληλα, γίνεται λόγος και για έναν «βοσκό» με αναφορές σε έμβασμα και κάποιον «που ξέρει το παιχνίδι».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρεται και στο ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για διαρκή υπονόμευση από το 2004 έως το 2007, ενώ δείχνει να ευελπιστεί μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία ότι υπάρχουν ελπίδες να «κλείσει» το θέμα: «Το κλίμα κατάλληλο, τώρα παρέμβαση. Υπάρχει προοπτική ακυρότητας και γενικώς το κλείσιμο της υπόθεσης. Διαφορετικό κλίμα μετά την αποχώρηση του ΓΑΠ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός ο οποίος προσπάθησε να επηρεάσει τη δικαιοσύνη.

---
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News