Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Νέα δράση των Αλμωπίστας - "Βάλε ένα χεράκι για τον τόπο σου"

Βάλε ένα χεράκι για τον τόπο σου!

Οι Αλμωπίστας σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε μια νέα δράση για τη συντήρηση της Αλμωπίας.

Σε μια εποχή που είναι οικονομικά δύσκολο να επενδυθούν χρήματα για νέες υποδομές, οι Αλμωπίστας θα προσπαθήσουν να κάνουν επισκευές που δεν κοστίζουν χρήματα και είναι απαραίτητες για την ασφάλεια των κατοίκων και των τουριστών.

Φίλοι μας,

Εδώ και ένα χρόνο έχουμε αφιερώσει τις προσπάθειές μας στην ανάπλαση και τον εξωραϊσμό συγκεκριμένων περιοχών της Αλμωπίας. Τώρα σας προσκαλούμε σε μια νέα δράση για τη συντήρηση της περιοχής μας για την οποία μπορείτε να αφιερώσετε μόνο 10 λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σας, όπου και όποτε εσείς το επιθυμείτε. Αναφερόμαστε σε μικρές εργασίες που δε χρειάζονται οργάνωση και πολλά άτομα για να γίνουν, όπως για παράδειγμα το να σηκώσουμε μια πεσμένη πινακίδα ή να μαζέψουμε γυαλιά από το δρόμο.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν μία εργασία διάρκειας 10 λεπτών. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένας άνθρωπος, ένα φτυάρι και όρεξη για δουλειά. Το καλύτερο είναι ότι δεν κοστίζει καθόλου και ο κόπος που απαιτείται ανταμείβεται από το αποτέλεσμα.


ΠΡΙΝ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΜΕΤΑ

Αν λοιπόν υπάρχουν στη γειτονιά σας προβλήματα που σας ενοχλούν και πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να επισκευαστούν σε 10 λεπτά, κάντε το μόνοι σας.

Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στο almopistas@gmail.com και εμείς θα τις δημοσιεύσουμε. Και όχι μόνο αυτό… με τη συμμετοχή σας λαμβάνετε μέρος στο διαγωνισμό για την καλύτερη εργασία.

Ο νικητής θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη!

Φυσικά, συνεχίζουμε και τις ομαδικές μας δραστηριότητες. Η επόμενή μας δράση που προγραμματίζεται για το τέλος του Ιουνίου θα είναι ένας περίπατος για να απολαύσουμε τη φύση. Μείνετε σε επαφή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Με εκτίμηση,
Αλμωπίστας

7 σχόλια:

  1. sas dino sunxaritiria gia thn oli prospathia sas...alla panta uparvei kai ena alla.san ethelontis xronia exo prospathisei na kano oti kalitero mporo. gia themata kathariotitas episkeves kai oti allo sinepagete, uparxoun anthropoi pou ipotithete pos einai upeuthinoi(dhmos kai ergates tou dimou).ara kataligoume sto simperasma oti den kanoun sosta thn doulia tous h adiaforoun.an se kapion pire 10 lepta na sikosi mia pinakida ta upolipa ta katalavenete. kai pali mpravo sas kai euxomai h oloi prospathia na exei apotelesma kai na mhn einai anagaia sto mellon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους Αλμωπίστας και στον Ευτύχη. Συγχαρητήρια. Σε κάθε κάλεσμα σας είμαστε μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΕΙΟΙ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εθελοντισμος στο μεγαλείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια και εύχομαι να πληθύνουν τέτοιες πρωτοβουλίες. αλλά επειδή διάβασα κάτι για το Δήμο, ήθελα να πω τα εξής: μένω κέντρο και κάθε πρωί κυριακής βλέπω τις θηριωδίες των "ευγενών" πολιτών μας.σπασμένα μπουκάλια από καυγάδες, απομεινάρια ποτών και φαγητού στο δρόμο και στα σκαλοπάτια, μιά βιτρίνα λουσμένη στα αυγά, κάδοι σκουπιδιών αναποδογυρισμένοι στη μέση του δρόμου και τα σκυλιά να σκορπούν τα σκουπίδια. τί να σου κάνει το κράτος όταν στερούμαστε τα αυτονόητα... λογική και σεβασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο παιδιά! Συναδελφικοί χαιρετισμοί από τους Καντουνίστας Κέρκυρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News