Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αγρότες με τρακτέρ και μαύρες σημαίες έξω από τα εκλογικά τμήματα των Βρυττών Πέλλας

Η ψηφοφορία γίνεται κανονικά

Αγρότες με τρακτέρ και μαύρες σημαίες, προσήλθαν έξω από τα δύο εκλογικά τμήματα στα Βρυττά Πέλλας.

Με αυτόν τον τρόπο, εξέφρασαν τη δυσφορία τους για τις «απαράδεκτες» εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ σχετικά με τις ζημίες που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους.

Ωστόσο, μετά την παρέμβαση των δικαστικών αντιπροσώπων...

...πείστηκαν να μην παρενοχλήσουν τη διαδικασία και η ψηφοφορία γίνεται κανονικά.
 

1 σχόλιο:

  1. τώρα ειναι αργά αντιδήμαρχε της πλακας
    όταν χαριεντιζόσουν με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ χ΄΄αΝΤΩΝΊΟΥ και κοροιδεύατε τον κόσμο και περιφερόσασταν ανα τα χωριά τότε έπρεπε να αντιδράσεις
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News