Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πύρρος Δήμας: «Δεν θα γίνω κομματόσκυλο»

«Για κάποιους ήμουν ο Αλβανός. Στην αρχή με πείραζε, τώρα δεν με ενοχλεί πια. Αυτοί που το λένε είναι ανιστόρητοι. Και όσο με τσικλάνε τόσο πιο πολύ δυναμώνω»

«Δεν θα γίνω κομματόσκυλο, θα παλέψω για τον Ελληνα», λέει σε συνέντευξή του στα Νέα ο Πύρρος Δήμας και προσθέτει:

«Ημουν στην Αμερική όταν χτύπησε το τηλέφωνο στις 5 το πρωί. Ηταν ο Βενιζέλος! Μου λέει "βάλε πλάτη για την Ελλάδα". Πήρα την απόφαση τελείως μόνος. Αλλά και τι να έκανα; Δεν γίνεται να καθόμαστε να μας βρίζουνε και να μην αντιδρούμε».

Τονίζει πως...

...«είχα καταντήσει γραφικός, έβγαινα στις συνεντεύξεις και έλεγα θα γίνει αυτό, θα γίνει εκείνο και δεν γινόταν τίποτα. Ε, τώρα θα πάρω εγώ την ευθύνη. Να δω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που όλοι λέμε ότι πρέπει να κάνουμε. Δεν θα αλλάξουν τα πράγματα λέγοντας "οι πολιτικοί είναι άχρηστοι"» και επισημαίνει «για κάποιους ήμουν ο Αλβανός. Στην αρχή με πείραζε, τώρα δεν με ενοχλεί πια. Αυτοί που το λένε είναι ανιστόρητοι. Και όσο με τσικλάνε τόσο πιο πολύ δυναμώνω».
 

3 σχόλια:

  1. ΕΓΙΝΕΣ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ...ΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν είσαι Αλβανός κομματόσκυλο σίγουρα θα γίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News