Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η Μαρτίνα Ζιάκα υποψήφια με τη ΝΔ στη θέση της Άννας Βαμβάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες

Την Μαρτίνα Ζιάκα επιστρατεύει η ΝΔ για να καλύψει το κενό που άφησε η παραίτηση της Άννας Βαμβάκη.

Θυμίζουμε ότι η κ. Βαμβάκη με δήλωσή της επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους οι οποίοι δεν της επιτρέπουν να είναι υποψήφια. Ωστόσο δήλωσε ότι θα στηρίξει την παράταξη με όλες της τις δυνάμεις.

Έτσι, μετά από διαβουλεύσεις και «ζυμώσεις» η ΝΔ κατέληξε στο πρόσωπο της Μαρτίνας Ζιάκα η οποία είναι αποδεδειγμένα ένα πολύ δυνατό χαρτί. Άλλωστε στις Δημοτικές Εκλογές «σάρωσε» σε ψήφους και κατάφερε να εκλεγεί πρώτη Δημοτική Σύμβουλος.

Επιπλέον, στις εθνικές εκλογές...

...του 2009 και του 2007 ο σύζυγός της Κώστας Ζιάκας έλαβε έναν σημαντικό αριθμό ψήφων.

Έτσι, η Μαρτίνα Ζιάκα θα είναι αυτή που θα σηκώσει το βάρος αυτής της δύσκολης εκλογικής μάχης.

17 σχόλια:

  1. ΜΑΡΤΙΝΑ ΓΕΡΑ.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρτινάκι μη μασας. Όλα θα πάνε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΖΙΑΚΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΡΤΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρτίνα έκανες λάθος που αρνήθηκες να είσαι υποψήφια στις 6 Μαΐου. Θα άλλαζες τα δεδομένα στο ψηφοδέλτιο και η Αλμωπία θα εκπροσωπούνταν αξιοπρεπώς.
    Στο κάτω κάτω εσύ δεν προέκυψες νεοδημοκράτισσα από το 2003. Εσύ ήσουν πάντα. Ούτε ο άντρας σου ήταν υποψήφιος με τον Παλίκογλου δύο φορές. Ούτε έτρεχες για τον Πασόη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ούτε πανηγύριζες στο εκλογικό του κέντρο.
    Ας είναι... έστω και τώρα η Αλμωπία θα ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα ναι!!! Ζιάκα...κάνε παιχνίδι.ο Αλμωπός είναι μαζί σου! ξέρεις τι σημαίνει αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή υποψηφιότητα!!!άντε Μαρτίνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΖΙΑΚΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΤΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν υπαρχει περιπτωση να εκλεχθεις μονο να εκτεθεις.και ολα αυτα τα μαζι σου μαζι σου θα ειναι 2000 σταυροι οι μισοι απο κουμπαριο με τ καρασμανη.μεγα λαθος και λαθος εποχη.ασε που λεφτα δεν υπαρχουν πια οποτε τζαμπα τρεχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. etsi ki alliws i thesi ths den tha einai eklogimh. gia o kalo ths parataxis to kanei h martina. mia zwi agwnistria kai ayth kai o antras ths.,

      Διαγραφή
    2. ναι και για το καλο του εθνους και της πιστεως..μπορει να το κανει και για το δικο σου καλο παντως σε καμια περιπτωση για το δικο της σωστα?

      Διαγραφή
  9. Η εκλογέ θα είναι με λίστα και πρώτος θα είναι ο Βελόπουλος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια αγωνίστρια στο Κολωνάκι!Καληνύχτα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαρτινα θα σου θυμησω ποσο υπολογισιμη εισαι μεσα απο μια ρήση ενος τ.δημαρχου ......που καθονταν διπλα σου...οποτε οταν οι πρωην συνεργατες μιλαν ετσι απο μας τους απλους πολιτες τι μπορεις να περιμενεις που δεν σε ξερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. martina mpravo mia filh sou apo edessa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΡΤΙΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News