Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ η Άννα Βαμβάκη - Διαβάστε τη δήλωσή της

Διαβάστε τη δήλωση της Άννας Βαμβάκη

Σε δήλωση με την οποία κάνει γνωστή την ΜΗ συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ προχώρησε πριν λίγο η Άννα Βαμβάκη.

Η πολιτευτής του κόμματος επικαλείται προσωπικούς λόγους οι οποίοι την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, τονίζοντας ωστόσο ότι θα στηρίξει την παράταξη με όλες της τις δυνάμεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κα Βαμβάκη ήταν υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαΐου και εκπροσώπησε την επαρχία της Αλμωπίας.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της Άννας Βαμβάκη:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΝΑΣ ΒΑΜΒΑΚΗΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

«Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου καλούνται οι πολίτες, να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας μας. Όλοι βιώνουμε, με τρόπο επώδυνο, την ανατροπή της καθημερινότητας μας, την ανατροπή του οικονομικού κοινωνικού και πολιτικού γίγνεσθαι. Άμεσα, θα πρέπει, να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις, να προχωρήσουν γρήγορα διαρθρωτικές αλλαγές και να εφαρμοστεί μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική, που θα βγάλει τη χώρα από την ύφεση. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, χρειάζεται από όλους μας, στήριξη στο κόμμα μας, σύνεση και φρόνηση. Ήταν μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα, το κάλεσμα, που μου απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς, για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Απάντησα σε αυτό, με ένα δυναμικό αγώνα, για ένα καλύτερο αύριο για τους νέους, για νέες ευκαιρίες στους πολίτες μας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας και την παράταξή μας.

Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Θέτω, όμως, τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος και δηλώνω, ότι η μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο δε σημαίνει, ότι δεν θα αγωνιστώ στην πρώτη γραμμή, για τη νίκη της παράταξης στις εθνικές εκλογές. Θα είμαι παρούσα και θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, που θα συγκροτηθεί, με όλες μου τις δυνάμεις».

ΑΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΗ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

9 σχόλια:

  1. mpravo anna. me psila to kefali kai dipla sto komma. auti einai stasi. voulwses kati stomata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι μάγκες, αλλά η κ. Βαμβάκη με τη στάση της δικαίωσε όλους αυτούς που την θεωρούσαν ακατάλληλή για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες «Ήταν μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα, το κάλεσμα, που μου απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς, για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 6ης Μαΐου»
    Καλά, μας δουλεύεις; σε κάλεσε ο Σαμαράς; Σε χαχόλους απευθύνεσαι; ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΒΑΛΑΤΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΤΡΑ ΑΝΝΑ , Η ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ?
    ΧΑΡΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΠ ΕΞΩ ΜΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ,ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκε το όνομα του Βελόπουλου για την Πέλλα γιατι δεν χωράει στην Β' Θεσσαλονίκης. Το θέμα είναι σε ποια θέση εκλογής θα τοποθετηθεί.

      Διαγραφή
  6. =Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ "Ρουφιάνος", "αρουραίος" και "προδότης"
    Καρατζαφέρης=

    Γ αυτόν μας πουλήσατε
    Φαντάζεστε πως νοιώθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News