Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής - Τον χτύπησαν και του έσκισαν τα ρούχα

Δείτε το βίντεο από την μαρτυρία του βουλευτή


Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σήμερα το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Super B στο δελτίο ειδήσεων του οποίου ήταν καλεσμένος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης.

Όταν ο κ. Αρβανίτης έβγαινε απο τον σταθμό μαζί με τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή, αφού είχε δώσει τη συνέντευξη, ομάδα 30 περίπου αντεξουσιαστών που την είχε στημένη στην είσοδο του σταθμού στην οδό Αγίου Ανδρέου, όρμησε στον βουλευτή και τον χτύπησαν με αγριότητα, ενώ επιτέθηκαν και στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή που επιχείρησε τους χωρίσει και τον τραυμάτισαν στο χέρι με καδρόνι.


"Είναι μόνος του, απροστάτευτος" φώναζε ο δημοσιογράφος προσπαθώντας να αποτρέψει τους αντεξουσιαστές από την επίθεση όμως εκείνοι δεν άκουγαν τίποτα.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και του έσκισαν τα ρούχα.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που παρέλαβαν τον τραυματία βουλευτή, ενώ οι αντεξουσιαστές άρχισαν να τρέχουν στην οδό Αγίου Ανδρέου και μετά στην Αράτου. φωνάζοντας συνθήματα και βρίζοντας.

3 σχόλια:

  1. Νατοι οι δημοκρατες, Καλως τ αριστερα φασιστακια, οι μεγαλυτερες κολοστρες που οι 50 τα βαζουν μ εναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΚΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΘΑ ΛΕΝ ΑΠΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News