Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΝΔ: Επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα με την Εθνική Συνδιάσκεψη

Στις πρώτες θέσεις της συνδιάσκεψης θα κάθεται και ο Κώστας Καραμανλής

Ομιλία θα εκφωνήσει και η Ντόρα Μπακογιάννη που επιστρέφει σε κομματική συνεδρίαση μετά απο δύο χρόνια.

Στις εργασίες της συνδιάσκεψης όπου συμμετέχουν οι βουλευτές του κόμματος, τα στελέχη των νομαρχιακών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστές αναμένεται να μιλήσουν εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, οι αντιπρόεδροι του κόμματος και άλλα ηγετικά στελέχη αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Το “παρών” θα δώσουν...

...και οι πρώην βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του ΛΑΟΣ οι οποίοι προσχώρησαν τις τελευταίες μέρες στην ΝΔ.

Στις πρώτες θέσεις της συνδιάσκεψης θα κάθεται και ο Κώστας Καραμανλής.

3 σχόλια:

  1. η Ντόρα με το ζόρι πρέπει να είναι στη βουλή.Με κάθε τρόπο βρε παιδί μου.Αυτή θα μας σώσει.Είναι νέα (55?) καινούργια(25 χρόνια εκλέγεται),άφθαρτη(δεν φταίσε σε τίποτε παρ οτι υπουργος δημαρχος και βουλευτίνα τόσα χρόνια),με φρέσκες ιδέες, απο φτωχή καλή οικογένεια.Στηρίξτε την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αδελφι απο το 74 που ημουν παιδι βλεπω τα ιδια ατομα στο ΠΑΣΟΚ, ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ, ΕΣΕΝΑ Η ΝΤΟΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ? Η ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ?

      Διαγραφή
  2. 100 βουλευτές και 10 υπουργούς αντιστοιχούν στην ελλάδα.10 Νομάρχες και 20 δήμαρχοι.Ολοι οι άλλοι ειναι περιτοί! Κι ομως αυτο έπρεπε να συμβαίνει.Οταν βλέπω αξιωματούχο νομίζω ότι δικαιούμε να του κάνω μήνυση για διασπάθιση δημόσιου χρήματος ακόμα και χωρίς στοιχεία προληπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News