Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο Πέτρος Ζέρζης για την πίστα εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών της Κρύας Βρύσης

Είχε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη

Την πρωτοβουλία να «αγγίξει» ένα πολύ σημαντικό θέμα, στο οποίο δεν έχει δοθεί βαρύτητα από τη Δημοτική Αρχή, πήρε ο Πέτρος Ζέρζης.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αλμωπίας αναφέρθηκε στο θέμα της πίστας εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών της Κρύας Βρύσης.

Όπως είπε, θα πρέπει ο Δήμος να στηρίξει τους επαγγελματίες εκπαιδευτές της Αλμωπίας, καθώς αν αυτή η μεταφορά πραγματοποιηθεί θα έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία και το αυξημένο κόστος για όλους τους πολίτες της Αλμωπίας και κυρίως για τους εκπαιδευτές.

Έτσι πρότεινε...

...να υπάρξει αντίδραση, ξεκινώντας με ένα ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε αυτό συμφώνησαν τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας, όσο και ο Χρήστος Μπίνος ο οποίος τόνισε ότι θα χρειαστεί και περεταίρω πίεση μετά το ψήφισμα καθώς και δυναμικότερες κινητοποιήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέτρος Ζέρζης είχε πρόσφατα επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη για να πιέσει υπέρ των σχολών οδηγών της περιοχής μας.

9 σχόλια:

  1. Ποσο χρονο χρειαζεται ο πολιτης απο τον Αρχαγγελο να μεταφερθει στην Κρυα Βρυση; θα μπορεσει να φτασει να κανει μαθημα και να επιστρεψει την ιδια μερα στο σπιτι του; ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;
    Οι δασκαλοι τι λενε για ολα αυτα;Η περιφερεια;Οι υποψηφιοι βουλευτες το γνωριζουν το θεμα;Να παρουν θεση. Οπως Θεση πρεπει να παρει και ο Δημος Αλμωπιας αμεσα. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΕΡΖΗ που ανεδειξε το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ... λεσ του δημαρχου οτι ορισμενα θεματα τα διεκδικεισ απαιτωντασ τα , χτυπωντασ το χερι στο τραπεζι , και απανταει ποιο χερι ;;; διεκδικεισ για την εξυπηρετηση των δημοτων σου και για την μη υποβαθμιση τησ περιοχησ σου , αλλα που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω δεν μπορουμε να πάμε στην έδεσσα ρε παιδια!!! ποιά Βρύση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ειναι δυνατον να μετακινουν εναν ολοκληρο δημο με 48 χωρια για μαθηματα και εξετασεις στην Κρυα Βρυση;ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δημότες της Αλμωπίας περιμένουν τις θέσεις των υποψηφίων Βουλευτών. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ή ΕΧΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ! ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. are dimarxe koimasai!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω ευτυχως εχω διπλωμα εδω και χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News