Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το μπανάκι του Φούχτελ στα Λουτρά Πόζαρ

Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Ιαματικό μπάνιο στα Λουτρά Πόζαρ έκανε πριν λίγο ο H.J. Fuchtel.

Ο Γερμανός Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων απόλαυσε το μπανάκι του στις prive πισίνες του Αλεξάνδρειου Υδροθεραπευτηρίου.

Ο κ. Fuchtel έφτασε στην περιοχή...

...συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη ο οποίος μάλιστα κολύμπησε στα ιαματικά νερά των Λουτρών μας.

10 σχόλια:

  1. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΣΥΝΟΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ, ΤΟΥ ΕΤΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ...ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια υποτέλεια ρε παιδιά στους επιτρόπους;
    Ο Δήμαρχος και ο περιφερειάρχης θα βγάλουν καμία ανακοίνωση για τον σκοπό της επίσκεψης του Φούχτελ ο οποίος παρεμπιπτόντως οργώνει ολόκληρη την Ελλάδα. Ούτε προεκλογικό αγώνα να έκανε.
    Τέτοια υποτέλεια ρε παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εστω και έτσι είναι διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολλές τουριστικές πόλεις θα θέλαν τετοια διαφήμιση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dosilogoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα ποσο γελιοι ειστε
    Εσεις ειστε δουλοπρεπεις της αγνοιας σας
    Οτι και να γινει σ αυτη την χωρα το βριζετε
    Τι θελατε να κανει ο Θεοδωριδης να τον διωξει ;;;
    Τι ειμαστε Αγριοι σαν τον Καμμενο και τον Τσιπρα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε τσακάλι....Δημητράκη.Κατηγορείς για ακραίους όσους έχουν άλλη άποψη για να καλύψεις την υποτέλεια και την έλλειψη αξιοπρέπειας του θοδωρα που απο τα σαλιαρίσματα του προσβάλλει όλοους τους Έλληνες.γιατί δε μας λέτε ποια ήταν τα θετικά της επίσκεψης;

      Διαγραφή
  7. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΔΙ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News