Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Κινητοποίηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Π.Ε. Πέλλας ενόψει εκλογών

Ανακοίνωση

Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ν. Πέλλας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Γραμματικόπουλου, συγκεντρώθηκαν συνυποψήφιοι και φίλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Νομού και αποφάσισαν τον συντονισμό των κινήσεων για το νέο εκλογικό αγώνα της 17ης Ιουνίου 2012.

Στη συνάντηση επικράτησε ομοψυχία, ομαδικό πνεύμα και διάθεση για αγωνιστικότητα, στοιχεία που πηγάζουν από τον ίδιο τον Πρόεδρο μας Πάνο Καμμένο.

Πιστοί και προσηλωμένοι απαρέγκλιτα στους στόχους που απορρέουν από το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και έχουν σαν στόχο...

...να αλλάξουμε την εικόνα της Πατρίδας μας και να απαλλαγούμε από τα ξένα συμφέροντα και από τις δανειακές συμβάσεις, με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό της οικονομικής και Εθνικής μας πολιτικής, υποσχόμαστε να δώσουμε από κοινού τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση του Ελληνικού λαού.

Καλούμε, λοιπόν, όλους του πολίτες του Νομού, να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και να μας δώσουν μεγαλύτερη δύναμη ώστε να γίνει η φωνή μας δυνατότερη την επόμενη ημέρα των εκλογών.

9 σχόλια:

  1. Ποιος θα τα κανει ολα αυτα ? ο Καμμενος ?
    Μας δουλευετε μαλλον... 20 χρονια βουλευτης και Υπουργος ηταν.
    Ξυπνησε ενα πρωι και ειπε να σωσει την Ελλαδα ???
    Φθαρμενο και κακης ποιοτητας υλικο ειναι ο κυριος γι αυτο και τον εδιωξαν απο το κομμα του.
    Και εσυ Θαναση δεν εισαι πλεον και δεν θα εισαι Βουλευτης γι αυτο μην υπογραφεις ως βουλευτης Πελλας αλλα ως πρωην εστω και κατα λαθος.
    Ελπιζω να μην το κοψεις aridaianews !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς ενημέρωση κάθε "αστοιχείωτου" όποιος εκλέχθηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου έως τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ονομάζεται Βουλευτής. Οπότε, εφόσον δεν γνωρίζεις το αυτονόητο, που στηρίζεις όλα τα υπόλοιπα??? Έλεος πια!!! Είναι καιρός να ανασάνουμε οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
      Ας ενημερωθούμε σωστά!!!!

      Διαγραφή
  2. τύφλα να έχουν οι G - 8....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεχιστε την πορεια σας Ανεξάρτητοι Ελληνες,ειστε η μονη μας ελπιδα!μην ακουτε κανεναν ασχετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσο ζουμε ελπιζουμε και οσο ελπιζουμε απελπιζόμαστε...έλεος με τους μεσσίες

      Διαγραφή
  4. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑΙ (ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ) .......ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΩΝ 9:47 ?
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ... ΚΑΙ ΣΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΕ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ... Ως ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ...ΜΕΤΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΠΕΤΑΞΕ Η ΕΔΡΑ... ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΙ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΡΕΤΕ, ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ? ΤΟ ΦΡΥΔΙ...ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΙΚΟ, ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΣΤ'ΑΥΤΙ"... ΣΧΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!! ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΨΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ARIDAIANEWS...

      Διαγραφή
  5. ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ . ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΥΜΠΑΡΙΚΑ ΤΟ "ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑΙ" . ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ "ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ" , ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ , ΠΕΣ ΤΟ . ΑΛΛΙΩΣ , ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ , ΑΝΩΝΥΜΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ! ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ . ΣΕΒΑΣΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΟΡΕΥΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ , ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΟΝΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ, ΘΑΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News