Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Νέο κόμμα από τον Γιώργο Τράγκα - Δείτε την ιδρυτική διακήρυξη

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Την ίδρυση πολιτικoύ φορέα ανακοίνωσε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, με όνομα "Ελλάδα Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο".

Πριν από λίγο έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

"Σας ανακοινώνω την ιδρυτική διακήρυξη του πολιτικού forum-πολιτικού φορέα που θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας και ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής".


Μάλιστα, επισυνάπτει και την ιδρυτική διακήρυξη του "κόμματος". Για να διαβάσετε τη διακήρυξη πατήστε εδώ.

"Εφόσον αποδέχεστε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»", αναφέρει ο κ. Τράγκας στη σελίδα του, "θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στους σχετικούς πίνακες".

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να γίνετε ιδρυτικά στελέχη χρειάζονται οι αυθεντικές υπογραφές

Παρακαλείσθε να στείλετε τη συμπληρωμένη κατάσταση στη διεύθυνση: Κορίνθου 1 και Τατοΐου Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Τηλέφωνα επικοινωνίας 210-2821535

Μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του πολιτικού φορέα, όπως ήταν φυσικό η σελίδα του Γιώργου Τράγκα στο Facebook βομβαρδίστηκε κυριολεκτικά με σχόλια.

---
Πηγή: enikos.gr

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεος!!!!!!δημοσιογραφος αρχηγος κομματος!!!! τι αλλο θα δουμε?????ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News