Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Συνάντηση του Θανάση Γραμματικόπουλου με τον Δήμαρχο Έδεσσας

Ανακοίνωση

Ο κ. Αθανάσιος Γραμματικόπουλος, τ. Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ν. Πέλλας, συνάντησε μετά από δική του πρωτοβουλία τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου, προκειμένου να ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Από τη συνάντηση προέκυψε ότι ο στραγγαλισμός που υφίσταται ο Δήμος από τη Δ.Ο.Υ. Έδεσσας με δέσμευση των καταθέσεων, οδηγεί το Δήμο σε ασφυξία και σε πλήρη αδυναμία να ανταποκριθεί στις στοιχειώδης ανάγκες του, ακόμη και της μισθοδοσίας των υπαλλήλων του.

Παράλληλα τονίστηκε ότι...

...οι υποχρεώσεις της Πολιτείας προς το Δήμο ξεπερνούν κατά πολύ τις οφειλές του και ότι με έναν συμψηφισμό το θέμα θα μπορούσε να είχε λυθεί.

Ο κ. Αθανάσιος Γραμματικόπουλος τόνισε στον Δήμαρχο την προσωπική του υποστήριξη αλλά και του Κινήματος προς την κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος και τον διαβεβαίωσε ότι θα υποβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου ο Δήμος της Έδεσσας να συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα επ’ ωφελεία των δημοτών του.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν τις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ανταποκρίνεται απερίσπαστα στο έργο της, υποστηριζόμενη όμως από την Πολιτεία, μ’ αυτά που ένα ευνομούμενο κράτος έχει υποχρέωση να πράττει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News