Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ψήφισαν δαγκωτό... παραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως όλα δείχνουν οι Έλληνες ψηφίζουν παραλία, τουλάχιστον εκεί δροσίζονται περισσότερο

Είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία του Ελληνικού έθνους, αυτό τουλάχιστον υποστήριζαν οι ίδιοι οι πολιτικοί προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες να σπεύσουν στις κάλπες και να ψηφίσουν.

Φαίνεται όμως ότι ο καιρός έκανε συμφωνία με τους εξοργισμένους πολίτες και έστειλε το θερμόμετρο στους 30 βαθμούς Κελσίου. Έτσι η πλειοψηφία των νέων πλημμύρισε από το πρωί όχι τα εκλογικά τμήματα αλλά τις παραλίες. Το αδιαχώρητο επικρατεί στον Άλιμο, τη Βούλα, το Καβούρι και τη Βουλιαγμένη.

Οι νεότεροι βρήκαν πιο εύκολα το μαγιό, τα αντιηλιακά και τις πετσέτες τους παρά τις ταυτότητες τους για να ψηφίσουν. Οι παραλίες θύμιζαν μέσα Αυγούστου και ενώ οι ξαπλώστρες ήταν γεμάτες με νέους και νέες στις κάλπες έσπευδαν από τις επτά το πρωί οι ηλικιωμένοι. Όπως όλα δείχνουν οι Έλληνες ψηφίζουν παραλία, τουλάχιστον εκεί δροσίζονται περισσότερο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News