Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Γιαννιτσά: Κάτω από τις κλούβες με τα φρούτα, κρύβανε ναρκωτικά

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών

Κατασχέθηκαν πάνω από 3 κιλά κάνναβης.

Συνελήφθησαν χθες (22.05.2012) το βράδυ, στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι οι ανωτέρω διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε τοξικομανείς της περιοχής, σε αστυνομική έρευνα Ι.Χ.Φορτηγού του 38χρονου όπου επέβαιναν οι δύο δράστες, εντοπίστηκαν ναρκωτικά επιμελώς κρυμμένα στην καρότσα του οχήματος κάτω από πλαστικές κλούβες με φρούτα.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


· τρεις συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους (3.214) γραμμαρίων,

· το χρηματικό ποσό των (805) ευρώ και

· (2) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News