Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στον τελικό της Eurovision Ελλάδα και Κύπρος!

Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον α’ ημιτελικό

Στην μεγάλη βραδιά της 57ης Eurovision, το Σάββατο, προκρίθηκαν η Ελλάδα και η Κύπρος, όπως προέκυψε μετά τον α’ ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού!

Τουμπερλέκι μας έκαναν την καρδιά μέχρι να δούμε τα φακελάκια με την ελληνική και την κυπριακή σημαία να εμφανίζονται στις οθόνες μας, καθώς η ανακοίνωση των φιναλίστ έγινε ηλεκτρονικά και με τυχαία σειρά.

Αναλυτικά, οι 10 χώρες που προκρίθηκαν (με την σειρά που ανακοινώθηκαν) είναι:


- Ρουμανία
- Μολδαβία
- Ισλανδία
- Ουγγαρία
- Δανία
- Αλβανία
- Kύπρος
- Ελλάδα
- Ρωσία
- Ιρλανδία

Οι 10 χώρες που πήραν το πολυπόθητο «εισιτήριο» θα διαγωνιστούν στον τελικό του Σαββάτου με άλλες 10 που θα προκύψουν από τον β’ ημιτελικό της Πέμπτης, τους λεγόμενους «Big 5» (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) και την διοργανώτρια χώρα, το Αζερμπαϊτζάν.

star.gr

2 σχόλια:

  1. i dikia mas einai k kouklara k me foni.. tis kuprou einai xalia se ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΚΙΕΣ...ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!!!!!ΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News