Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

"Μήλον της έριδος" ο 16χρονος Χρήστος Γάκης από το Μαυροβούνι

Ο νεαρός παίκτης με τα τωρινά δεδομένα παραμένει στην ομάδα του χωριού του

Μετά από χρόνια απουσίας η Δόξα Μαυροβουνίου κατέβηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας κάνοντας μια αξιοπρεπή πορεία.

Ένας από τους παίκτες κλειδιά αυτής της πορείας παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι και ο 16χρονος Χρήστος Γάκης

Ο Ταλαντούχος δεξιός χαφ...

...αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του πετυχαίνοντας και 9 τέρματα με 3 ασίστ.

Φαίνεται πως αυτό δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους ομάδων μεγαλύτερης κατηγορίας θέλοντας να εντάξουν στο δυναμικό τους το νεαρό άσσο.

Λίγο όμως οι μαθητικές υποχρεώσεις, λίγο το ότι η Δόξα Μαυροβουνίου στοχεύει φέτος στην άνοδο αλλάζει τα σχέδια και ο νεαρός παίκτης με τα τωρινά δεδομένα παραμένει στην ομάδα του χωριού του.

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ. Η ΔΟΞΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα μας, η νέα γενιά είναι εκείνη που με μοναδικά όπλα την ελπίδα την γνώση και τα όνειρα της θα κάνει την μεγάλη ανατροπή. Χρήστο Γάκη η ζωή είναι μπροστά σου, σου ανήκει και παρά τις δυσκολίες που θα συνατήσεις στο μέλλον αγωνίσου και διεκδίκησε με πείσμα το όνειρο σου...για μια επόμενη διάκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού πρώτα συμφωνήσω απόλυτα με τον ανώνυμο 07.47 , σαν πατέρας θέλω και εγώ να συγχαρώ και να τονίσω ότι , οι διακρίσεις της τελευταίας δεκαετίας στον αθλητισμό , τόσο σε ατομικά , όσο και σε ομαδικά αθλήματα , ένα και μόνο πράγμα φανερώνουν , κόπο , θυσίες , αθλητικό πνεύμα και ήθος!! σου έυχομαι ολόψυχα καλή σταδιδρομία στην ζωή σου , σε ότι και αν επιλέξεις. Συγχαρητήρια και πάλι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάπου εδώ όμως, στα 17, (του χρόνου δηλαδή)σταματας να λέγεσαι ταλέντο κι αν θέλεις να πας μπροστά θα πρέπει να μπορείς να σταθείς σε ένα μεγαλύτερο και σκληρότερο πρωτάθλημα.Μην καταστρέφουμε νέα παιδιά λέγοντας τους και μετά τα 17 ΤΑΛΕΝΤΑ.Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο 18χρονος πρέπει να είναι σχεδόν ολοκληρωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήστο έχοντας παρακολουθήσει τα περισσότερα παιχνίδια της Β Ερασιτεχνικής και της ομάδας σας πιστεύω πως εσύ και ο Παναγιώτης Αλμαλής ήσασταν οι φετινές αποκαλύψεις του πρωταθλήματος. Συνεχίστε την καλή δουλειά και θα ανταμειφθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mpravo s xristara etsi na sinexiseis!!theos tou podosfairou k na kaneis perifano to xwrio k sigoura oloi 8a milane gia sena!!Mpravo,mpravo,mpravo!!tipota allo dn exw na s pw!!Sinexise tin kali prospatheia k isws na vrethoume kapoia mera..
    By Anonymi apo skydra;)=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News