Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αυξήσεις έως και 18% σε πολλά προϊόντα

Πρόκειται για μεγάλες αυξήσεις τιμών σε βασικά αγαθά

Ανατιμήσεις έως 18% πέρασαν στα ράφια τον τελευταίο χρόνο βιομηχανίες και σούπερ μάρκετ παρά την πρωτοφανή οικονομική κρίση και τη μείωση των εισοδημάτων των ελληνικών νοικοκυριών.

Πρόκειται για μεγάλες αυξήσεις τιμών σε βασικά αγαθά με τις οποίες οι βιομήχανοι και οι λιανέμποροι μεταφέρουν στους καταναλωτές τις αυξήσεις στο κόστος τους από τη φορολογία, την άνοδο...

...των τιμών των πρώτων υλών και την αύξηση του κόστους του χρήματος λόγω της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας.

1 σχόλιο:

  1. Καί μη χειρότερα ! έλεγε η βίβλος " ώς πρόβατα επί σφαγήν ήχθησαν"! Επίσης ο αξέχαστος ηθοποιός Βασίλης Αυλωνίτης, το γνωστό ... ρε που πάμε.. που πάμε.. τότε όμως τα χρόνια ήταν διαφορετικά. Τώρα στα χωριά καταργήσαμε τις αγελάδες, τις 2 κατσίκες, τα 2 πρόβατα, που πέρναμε το γάλα, φτιάχναμε το τυρί,το βούτυρο, τα γουρουνάκια που σφάζαμε, καλλιεργούσαμε σιτάρι, είχαμε δικό μας αλεύρι. Φουρνίζαμε το ψωμί μιά φορά την εβδομάδα, δέν πίναμε εμφιαλωμένο νερό, αλλά πίναμε αρτεσιανό πεντακάθαρο υγειινό τρεχούμενο δίχως χλώριο. Εκείνη την εποχή μπορούσες να κάνεις οικονομία και να ζήσεις, το ρεύμα ήταν φθηνό, τα είδη διατροφής και οι απαιτήσεις μας λιγότερες. Αλλά εν έτει 2012, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, τα αγαθά πρώτης ανάγκης έγιναν φωτιά και ακριβαίνουν καθημερινά. Μιά ανεγκξέλεγκτη φρικαλέα κατάσταση, που ματώνει κυριολεκτικά και ισοπεδώνει τον κοινωνικό ιστό, οδηγώντας τον κόσμο στην εξαθλίωση. Δίχως ευρώ δεν μπορείς να κινηθείς αλλά που να τα βρείς; βάλθηκαν να μας πεθάνουν, φόροι, φόροι, φόροι δίχως τελειωμό παράλληλα με μία αλματώδη ανεργία. Ζούμε το θέατρο του παραλλόγου, μια κατάσταση που μας εξαγριώνει μέρα μα τη μέρα, όσο να μας ραντίσουν θα φάνε τα μούτρα τους, δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό αυτό, γιατί το σχοινί τέντωσε και θα σπάσει..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News