Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: "Μείωση 30% στους μισθούς των Υπουργών από σήμερα"

Αύριο οι τελετές παράδοσης-παραλαβής των υπουργείων

Την μείωση των μισθών όλου του Υπουργικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο πρώτο υπουργικό Συμβούλιο.

"Πρέπει να δώσουμε το καλό παράδειγμα για αυτό και από την πρώτη στιγμή, θα γίνει περικοπή κατά 30% της αποζημίωσης των μελών του υπουργικού συμβουλίου" είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

"Δεν με νοιάζουν οι καλές προθέσεις αλλά το έργο και η αποτελεσματικότητα. Δεν είναι ώρα για στείρα αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση δεν έχει περίοδο χάριτος. Παρά τη διακομματική της σύνθεση, η κυβέρνηση είναι ενιαία» τόνισε, προσθέτοντας: «Ενα είναι το αφεντικό μας: ο ελληνικός λαός. Στόχος είναι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να πιάσουν τόπο οι θυσίες του λαού. Θα το πετύχουμε λέγοντας στο λαό την αλήθεια».

4 σχόλια:

  1. μπράβο καλή αρχή
    περιμένουμε και τη συνέχεια και με άλλες πράξεις
    πολιτικού περιεχομένου και όχι μόνον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me allo tropo tha ta sympliroseis xereis esy siga mhn ta mioseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σαν να λεει. δεστε τη κανω σε μας.

    φανταστητε σε σας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή κατά την άποψή σου, μάλλον θα έπρεπε να πει αύξηση κατά 30% στους μισθούς των υπουργών μήπως έτσι ερχόταν και η σειρά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News