Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Άγρια δολοφονία 37χρονου στου Ρέντη

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε πάροδο του Κηφισού στο Ρέντη.

Ένας 37χρονος σεκιούριτι, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος εργαζόταν σε τεχνική εταιρεία της Αγροτικής Τράπεζας, βρέθηκε μαχαιρωμένος.

Ο δράστης, ή οι δράστες, χτύπησαν τον άνδρα με αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα και τον τραυμάτισαν, ώσπου βρέθηκε αιμόφυρτος από την αστυνομία στον προαύλιο χώρο της εταιρείας. Σύμφωνα με κάποιες πρώτες μαρτυρίες...


...ο 37χρονος είχε ένα έντονο διάλογο με δυο ανθρώπους και ο ένας εκ των δύο, τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία δεν γνωρίζει, προς το παρόν, αν το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, ή αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με την ασφάλεια Αττικής να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

---
Πηγή: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News