Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Κυνηγούσε τον 3χρονο γιο της γυμνή στο δρόμο για να τον φάει

Aκόμη μια περίπτωση κανιβαλισμού έρχεται να συγκλονίσει την Αμερική.

Η 35χρονη μητέρα Pamela McCarthy, κάτω από την επήρεια ναρκωτικών, προσπάθησε να σκοτώσει το παιδί της και να το φάει!

Η McCarthy έκανε χρήση των ναρκωτικών "άλατα μπάνιου", τα οποία δημιουργούν βίαιες συμπεριφορές στους χρήστες. Έπειτα προσπάθησε να πνίξει το 3χρονο αγοράκι της στον κήπο. Τα σκυλιά των διπλανών τής επιτέθηκαν κι έτσι το παιδάκι έτρεξε προς τον πατέρα του!


«Χτυπούσε το τρίχρονο αγοράκι με γροθιές και προσπαθούσε να το στραγγαλίσει!» δήλωσε γείτονας. Στη φωτογραφία φαίνεται η McCarthy να τρέχει γυμνή στο δρόμο κυνηγώντας το γιο της, που όπως λένε οι γείτονες φώναζε πως θέλει να τον φάει.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, για να σταματήσουν τη μανία της της έριξαν, χωρίς αποτέλεσμα, σπρέι πιπεριού! Έτσι την ακινητοποίησαν με όπλα teaser.

Η ίδια υπέστη ανακοπή καρδιάς και λίγη ώρα μετά πέθανε, ενώ το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News