Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο Πέτρος Ζέρζης στο Aridaia News - Καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για πρωτοφανείς πρακτικές

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Πέτρου Ζέρζη

Στην καταψήφιση της εισηγητικής πρότασης της Διοίκησης σχετικά με τον διορισμό των υδρονομέων προχώρησε χθες η παράταξη του Πέτρου Ζέρζη.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον πρώην Δήμαρχο Αριδαίας, ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θεωρούμε απαράδεκτο και το καταγγέλλουμε ως πρακτική πρωτοφανή, το γεγονός ότι προκειμένου να διοριστούν οι υδρονομείς δεν ζητήθηκε η άποψη των Τοπικών Συμβουλίων και των Προέδρων αυτών, οι οποίοι γνωρίζουν...

...καλύτερα από τον καθένα ποιοι είναι οι συμπολίτες μας που θα μπορούν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο των υδρονομέων.

Χθες φάνηκε πως η Δημοτική Αρχή ήρθε σε επαφή μόνο με τους Προέδρους που προέρχονται από τη δική τους Δημοτική Παράταξη, ενώ αγνόησαν παντελώς του υπόλοιπους.

Γι’ αυτό υπήρξε στη χθεσινή Συνεδρίαση η οργισμένη αντίδραση προέδρων.

Για τους παραπάνω λόγους καταψηφίσαμε ως παράταξη την εισηγητική πρόταση της Διοίκησης.

Αυτοί οι οποίοι επί ενάμιση χρόνο μιλούσαν για διαφάνεια και νέα ήθη στη Διοίκηση του Δήμου, πολύ γρήγορα διαψεύδονται από τις πράξεις τους».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, το θέμα δεν θα τελειώσει εδώ, καθώς Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων ετοιμάζονται να εκδώσουν επιστολές με τις οποίες θα καταγγέλλουν το γεγονός.

6 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΙ!! ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΑΖΕΣ?? Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ??? ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ...ΑΝΤΕ!!! ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ.ΕΠΙ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ, π.χ. ΣΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ,ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ,ΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ , ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΟΥ,Κ.ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑ ΡΕ ΖΕΡΖΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ.ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΠΑΣ ΜΗ ΖΕΡΖΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο μικρός στενός κυκλος του ενός και του άλλου.Γνωστα παιχνιδάκια.Κυριοι στο δημοτικό συμβούλιο βρείτε τρόπο να φερετε λεφτα στην Αλμωπία.Όχι να διαχειρίζεστε τα υπάρχοντα.Αλλιως θα τρώτε πόλεμο.Ολοι σας ! Οπου κι αν ανηκετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μη χανετε την ουσια , ο ζερζης σας φταιει ή το καλο παιδι που τωρα καταλαβαινετε την ...αξια του ; γεια σου πασοη , δημαρχαρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταματήστε να γράφετε όλοι οι διορισμένοι υδρονομείς, σας πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News