Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σκληρή κόντρα Ταγκαλίδη – Χουρσόγλου στο Δ.Σ. Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Είναι γνωστό ότι μεταξύ του Αντιδημάρχου Γιώργου Ταγκαλίδη και του Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Χουρσόγλου δεν υπάρχουν και οι καλύτερες σχέσης.

Αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά με τον χειρότερο τρόπο κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δ.Σ. Αλμωπίας, όταν ο δεύτερος άσκησε κριτική τη Δημοτική Αρχή ότι δεν κάνει όσα θα έπρεπε για τους πολίτες της Αλμωπίας.

Ο κ. Ταγκαλίδης πήρε ευθύς αμέσως τον λόγο και απάντησε με υψηλούς τόνους στον κ. Χουρσόγλου αναφερόμενος –για πολλοστή πλέον φορά- στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.

Πλέον έχουμε πειστεί ότι η Δημοτική Αρχή στο σύνολό της θα εξαντλήσει τη θητεία της αναφερόμενη στους απερχόμενος.

Για να δούμε που θα οδηγήσει αυτή η τακτική τον απαιτητικό Δήμο Αλμωπίας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΕΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΩΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός φίλε. Οι προσδοκίες πάντως συνήθως δεν επιβεβαιώνονται. Βλέπεις πάντα μια Αρχή παραλαμβάνει ''καμένη γη'' και για λόγους επιβίωσης παραμένουν σε εναλλάξ κατηγορίες.

      Διαγραφή
  2. Ρε Γιωργο ηρεμησε, γνωριζουμε οτι ο τομεας που εχεις ειναι δυσκολος, γνωριζουμε επισης οτι εισαι απο τους λιγους εκει μεσα που σκοτωνεσε, αλλα μεχρι εδω, μην σηκωνεις πλεον μονος σου τον σταυρο, εκνευριζεσε και χανεις το δικιο σου.Φτανει πια με το χθες, ας ασχοληθουν καποιοι με το σημερα, μην γινεστε πλεον γραφικοι, κουραζει.Ειμαι φιλος αλλα ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις οτι γυρω σου υπαρχουν ανθρωποι που δεν κανουν την δουλια τους, η μαλλον δεν κανουν τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, Ο ΤΑΓΚΑΛ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News