Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ

«Είμαστε υπερήφανοι για αυτά που καταφέραμε»

Πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση για τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ στην αίθουσα του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Κατά τον πρόλογό του ο Πρόεδρος Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στα πολλά οικονομικά προβλήματα με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπη η Διοίκηση, εξαιτίας των οφειλών προς εργαζομένους, προμηθευτές, ΔΟΥ, ΙΚΑ κ.α. Επίσης ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη μείωση της επισκεψιμότητας λόγω της γενικότερης κρίσης. 

Παρόλαυτά, όπως είπε, με σφιχτό και καθημερινό έλεγχο των εσόδων – εξόδων κατάφεραν τα Λουτρά να μειώσουν το χρέος τους κατά...
...492.000 ευρώ.

«Είμαστε υπερήφανοι για αυτά που καταφέραμε», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης καταλήγοντας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος, ο οποίος χαρακτήρισε τη χρονιά που πέρασε, «χρονιά νοικοκυρέματος», τονίζοντας ότι «η Διοίκηση έβαλε τα δυνατά της». «Δίνω τα εύσημα και τα συγχαρητήριά μου στη Διοίκηση», δήλωσε ο κ. Πασόης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των πεπραγμένων έγινε αναφορά στη σημαντική μείωση των δαπανών, με τον Πρόεδρο της Επιχείρησης να δηλώνει ότι τα προηγούμενα χρόνια οι δαπάνες ήταν πολύ μεγαλύτερες απ’ ότι έπρεπε, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Πασόης.
Σε αυτό απάντησε ο Πέτρος Ζέρζης, ο οποίος ανέφερε πως «όταν η επισκεψιμότητα ήταν αυξημένη, ήταν λογικό να ήταν αυξημένες και οι δαπάνες». 

Επιπλέον, ο κ. Ζέρζης παρατήρησε ότι χρειάζεται περισσότερη προβολή των Λουτρών, ενώ συμφώνησε με πρόταση του Χρήστου Μπίνου σχετικά με την πρόσληψη μόνιμου επαγγελματικού προσωπικού.

Ο Χρήστος Μπίνος από την πλευρά του, αφού έκανε την παραπάνω πρόταση, αναφέρθηκε σε ένα λάθος που εντόπισε στο προσάρτημα του Ισολογισμού του 2011.

Συγκεκριμένα παρατήρησε ότι τα 16 άτομα εργατοτεχνικό προσωπικό αμείβονται με 431.597 ευρώ (!!), τη στιγμή που τα 22 άτομα του Διοικητικού προσωπικού αμείβονται με 92.012 ευρώ.

Επιπλέον, αναφερόμενος στην πτώση της επισκεψιμότητας, τόνισε ότι πρέπει να προστατευτούν οι επενδύσεις που έχουν γίνει.

Επίσης, επανέφερε το θέμα του Ξενοδοχείου Αύρα με το οποίο όπως είπε πρέπει να δούμε τι θα γίνει.

5 σχόλια:

  1. φερτε τουρίστες.Ο Ζέρζης έφερνε τουρίστες.Αυτό ειναι το ψητό.Αυτό θέλει όλη η Αλμωπία :εισροή ξένου χρήματος.'Οχι ανακύκλωση του ίδιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρείτε τα όλοι για το καλό της Αλμωπίας.Χωρίς φωνές νεύρα και εγωισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. STAYRO [ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΑΚΗ ]ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣ
    ΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΑΓΓΙΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ. ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ 1] ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ,2] ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 3]ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ για τη διοικηση ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ π.χ.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΥΠΕΥΘΗΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΑΝΑGER ,4]THN TAKTOPOIHSHS TOY PALAIOY JENODOXEIOY AYRA 5] ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ 6] ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΗΜΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΣΠΑ,ΜΟΝΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Κ.Τ.Λ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΙΞΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ Ο Κ. ΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

      Διαγραφή
  4. ayth oi dioikisi ton loytron einai oloi asxetoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News