Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Επεισοδιακή αποχώρηση Βουλευτή της Χρυσής Αυγής από την εκπομπή του Καψή

Αποχώρησε από το στούντιο ο υποψήφιος Βουλευτής

Θερμό επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην εκπομπή του Μανώλη Καψή «Η ώρα της κάλπης» πριν από λίγο μεταξύ του παρουσιαστή και του καλεσμένου εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρη.

Μόλις έλαβε τον λόγο ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε ότι το κόμμα του έχει αποκλειστεί από τα κανάλια εδώ και 4 χρόνια. «Τώρα είστε αναγκασμένοι να μας καλείτε», είπε και ο Μανώλης Καψής παραδέχτηκε το γεγονός λέγοντας «έχετε δίκιο».

Αμέσως μετά ο Η. Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον παρουσιαστή «μαθητευόμενο μάγο» ανάβοντας τα αίματα και είπε ότι ο «Μανώλης Καψής δεν είναι δημοσιογράφος αλλά εκπρόσωπος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» και εκείνος του απάντησε πως «δεν θα επιτρέψει προσβολές». Το μικρόφωνο του υποψήφιου έκλεισε και εκείνος αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο:


4 σχόλια:

  1. Ο Καψής είναι όντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ όσο μιλάει σας ανεβάζει τα ποσοστά. Ηλία αυτός είναι "κασιδιάρης" και όχι εσύ και δεν τον ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ-ΧΙΤΛΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eytixos pou exoun kapioi to sthenos kai mhloun eksw apo ta dontia..!!suxaritiria hlia kai liga tou eipes...!!!xrysh aygh re gia na ksebromisoume apo tis leres......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΕΣ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ "3" ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΝ.... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ? ΟΥΣΤ! ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News