Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την εκλογή Αντιπροέδρων της Βουλής

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ

Έτοιμος να δουλέψει σκληρά για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του ελληνικού κοινοβουλίου δήλωσε ο νέος πρόεδρος Β. Μεϊμαράκης ο οποίος έκανε λόγο για μέγιστη τιμή σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας.

«Αποτελεί μέγιστη τιμή για μένα η εκλογή μου στη θέση του προέδρου της βουλής μ’ αυτή την πλειοψηφία», είπε. Στις πρώτες δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι στόχος του αποτελεί ο περιορισμός της σπατάλης και των περιττών πολυτελειών που απολαμβάνουν τα στελέχη του κοινοβουλίου, ενώ χαρακτήρισε μείζονος σημασίας το θέμα της βουλευτικής ασυλίας. Κατέληξε δε λέγοντας: «Με τη συμπεριφορά μας πρέπει να αποδείξουμε στην κοινωνία ότι βρισκόμαστε από την ίδια πλευρά και όχι οι πολίτες από τη μία και εμείς από την άλλη...».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΝΔ:
A’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ 235 ΝΑΙ, 48 ΛΕΥΚΑ 2 ΑΚΥΡΑ
Β’ ΝΑΚΟΣ 235 NAI - 48 ΛΕΥΚΑ - 2 ΑΚΥΡΑ
Γ’ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 235 ΝΑΙ - 48 ΛΕΥΚΑ - 2 ΑΚΥΡΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ:
Δ' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: 227 – 57 - 1

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ:
Ε΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΕΩΝ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: 228 - 54 - 3

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ:
ΣΤ' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ: 225 – 56 - 3

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 75 ΚΑΙ ΠΗΡΕ 41. ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ
ΕΛΑΒΕ: 41 - 39 – 204

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News