Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Άνδρες με μαύρα μπλουζάκια μαχαιρώνουν αλλοδαπό σε σταθμό του ΗΣΑΠ (βίντεο)

Ακούστε τους σοκαριστικούς διαλόγους

Επίθεση στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική δέχθηκε χθες βράδυ ένας αλλοδαπός, από άνδρες που φορούσαν μαύρα μπλουζάκια.

Οι δράστες, λίγο πριν από τις 12 τη νύχτα, μαχαίρωσαν τον μετανάστη και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Το στιγμιότυπο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο περαστικός, ο οποίος μάλιστα προσποιείται ότι μιλάει, για να μη γίνει αντιληπτός.

Το βίντεο κάνει το γύρο του Διαδικτύου, με την αγριότητα των «μαυροφορεμένων» να σοκάρει...

Δείτε το επίμαχο βίντεο:


6 σχόλια:

  1. Και τωρα δουλεια. Εξω οι μεταναστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπαμε να φύγουν οι αλλοδαποί και εγώ δεν τους θέλω και μένα μου την έπεσαν κάποια στιγμή αλλά όχι και να φτάσουμε σε σημείο να αφαιρούμε και ζωές!Μια παρατήρηση μόνο στο συγκεκριμένο βίντεο όταν μιλάνε οι επιτιθέμενοι στο πλάι γράφει Χ.Α(Χρυσή αυγή) μην προδικάζουμε καταστάσεις ναι είναι ακραίοι αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά πως ήταν χρυσή αυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο! Οι δολοφονίες φτάσαμε να αποκαλούνται: δουλειά. Εργασία και χαρά λοιπόν. Όσοι είναι τόσο άνετοι να πάρουν αίμα ανθρώπων στα χέρια τους ανεξάρτητα αν είναι Έλληνες ή αλλοδαποί αν καλώς ή κακώς βρίσκονται εδώ, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν και τις εύθύνες που τους αναλογούν. Βεβαίως και δεν τηρούνται οι νόμοι για την παράνομη μετανάστευση. Όποιος λοιπόν είναι υπέρ της αυστηρής τήρησης των νόμων - εγώ είμαι- να είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες - κατά το νόμο- που απορρέουν από μια δολοφονία. Το ελληνικό κράτος αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να εφαρμόσει το νόμο στην επικράτειά του. Προς όλες τις κατευθύνσεις. Τότε όλοι θα πρέπει να περιμένουμε και να απαιτήσουμε να εφαρμοστεί και έναντι όσων κρυμμένοι στο σκοτάδι και υπό την πεποίθηση της ατιμωρισίας δολοφονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FAIL ΡΕ ΜΑΚ@ΚΕΣ!...ΕΛΕΟΣ!...
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!....ΑΧΑΧΑΧΑ!!!...
    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?...
    ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΦΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???...ΑΧΑΧΑΧΑ...ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News