Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Έντονοι διαπληκτισμοί στο Δ.Σ. Αλμωπίας - Καυγάς μεταξύ Δημάρχου και Προέδρου

Μετά από μία πρόταση του Πέτρου Ζέρζη

Ένα αίτημα παραγωγών μετέφερε στο Δ.Σ. Αλμωπίας κατά τη χθεσινή Συνεδρίαση ο Πέτρος Ζέρζης. 

Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στις βεβαιώσεις παραγωγών για τις λαϊκές αγορές και κυρίως για τους κερασοπαραγωγούς που το φρούτο τους είναι εποχικό.

Για να βγουν να πουλήσουν οι παραγωγοί χρειάζεται ένα πιστοποιητικό από τον Δήμο.

Ο κ. Ζέρζης ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή...

...να διευκολύνει τους αγρότες. Ωστόσο, ο Δήμαρχος εξέλαβε τη συγκεκριμένη πρόταση ως μομφή και απάντησε αμυντικά.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν με τον Πέτρο Ζέρζη να τονίζει ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είναι «γλάστρες» και πως η δουλειά τους είναι να μεταφέρουν στο Δ.Σ. τα αιτήματα της κοινωνίας.

Επιπλέον ανέφερε ότι ως Δημοτική Αρχή θα πρέπει να δέχονται την κριτική και να μην αντιδρούν έντονα σε κάθε πρόταση.

Με αυτό συμφώνησε και ο Χρήστος Μπίνος, ο οποίος έκανε λόγο για «έπαρση» της πλειοψηφίας.

Τα πυρά έπιασαν και την Κατερίνα Μπαγκή, μιας και είναι η αρμόδια Αντιδήμαρχος, η οποία τόνισε ότι οι αιτήσεις των παραγωγών έγιναν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και ότι η Δημοτική Αρχή δεν είναι κοινωνικά αναίσθητη όπως προσπάθησαν κάποιοι να ισχυριστούν.

Όπως είπε, ο λόγος που δεν ήταν θέμα του Δ.Σ. οι παραγωγικές άδειες ήταν το γεγονός ότι οι αιτήσεις έγιναν μόλις την περασμένη Πέμπτη και δεν υπήρχε διαθέσιμος χρόνος μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μόλις μίας ημέρας από την πρόσκληση της Συνεδρίασης, η αρμόδια υπάλληλος να έχει ετοιμάσει πλήρως τον φάκελο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αμέσως μετά τη Συνεδρίαση υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου του Δ.Σ. Κώστα Νικολαίδη. Οι φωνές τους έφτασαν μέχρι και έξω από το Δημαρχείο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την επόμενη Συνεδρίαση θα υπάρξει πρόταση από την Αντιπολίτευση να μην κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον Δήμαρχος και Πρόεδρος, καθώς μόνο έτσι θα διασφαλιστεί η εγκυρότητα της διαδικασίας.

10 σχόλια:

  1. Εδώ ο κόσμος χάνεται , βαρκούλες αρμενίζουν .. όλοι οι επίδοξοι σωτήρες της τοπικής αυτοδιοίκησης ! Τώρα που τελείωσαν τα φράγκα αγαπητοί μου να σας δώ πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 20 ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΕΡΩΝΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλους αυτούς τους γαιδάρους τους έστειλες εσύ αγαπητέ με την ψήφο σου στο συγκεκριμένο αχυρώνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ[ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ]; ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ "ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ", ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΑΛΛΑ..... ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti kalos poy eine o kirios zerzis re stauro pou koitazei na dieukolinei toys agrotes!!!! plaka mas kaneis re si!!! mallon kanenas psifoforos toy tha itan!!! to anagage se mizon thema....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ? ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΔΕ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:59 πραγματικά γράφεις οτι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κριτική θα κάνουμε στο Πασόη,αλλάκι ο Ζερζης θα τα ακούσει.Και ο Μπινος να περιμένει την κριτική του.Όποιος πάρει πόστο θα λιώσει στην κριτική.Είτε λέγεται χουρσόγλου είτε λέγεται Θεός, είτε λέγετε Πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΡΥΨΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News