Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σκληρή κόντρα Πασόη με Αποστολίδη - Κινδυνεύουν να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε χθες η Δημοτική Αρχή, εξαιτίας ενός λάθους το οποίο μπορεί να οδηγήσει τους εμπλεκόμενους ακόμα και στον Εισαγγελέα.

Αφορμή στάθηκε το πόρισμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) ο οποίος αναφερόμενος σε μία σύνταξη περιληπτικής διακήρυξης και στη διενέργεια ενός διαγωνισμού για τα οποία απεφάνθη ότι δεν τηρήθηκε η νομιμότητα και ζητά από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας «να υπολογίζει στο εξής κατά τη σύνταξη των διακηρύξεων, την εγγύηση συμμετοχής στην προϋπολογιζόμενη δαπάνη χωρίς ή με ΦΠΑ και όχι στη διατιθεμένη πίστωση».

Σύμφωνα με τον Νίκο Αποστολίδη...

...θα έπρεπε η Δημοτική Αρχή να είναι πιο προσεκτική, καθώς όπως είπε ένας από τους εμπλεκόμενους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, είναι έτοιμος να προσφύγει στον Εισαγγελέα.

Αν φυσικά γίνει αυτό, η μπάλα θα πάρει και τον κ. Αποστολίδη και όποιον άλλον συμμετέχει στην επιτροπή που ενέκρινε το σχέδιο της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Στα παρακάτω βίντεο παρακολουθήστε τους διαπληκτισμούς μεταξύ του Νίκου Αποστολίδη και του Δημήτρη Πασόη και τις διευκρινήσεις του Σταύρου Κλεισούρη.

Δείτε τα βίντεο:







1 σχόλιο:

  1. σιγά ρε αποστολίδη νόμιμε που αγωνιάς αν έρθει ο εισαγγελέας!Σε έπιασε πρεμούρα τώρα! πωπω ο νομιμος φοβήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News