Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Έγινε και αυτό: Υποψήφιος του ΛΑΟΣ ψήφισε Χρυσή Αυγή - «Ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τους πάντες»

"Ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τους πάντες και εμένα προσωπικά"

Είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος δεν στηρίζει το κόμμα του - Πως εξηγεί την απόφασή του, ο κύριος Παναγάκος...

Με μία δήλωση - έκπληξη, πριν από λίγη ώρα, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνος Παναγάκος, δήλωσε ότι για πρώτη φορά τα τελευταία 12 χρόνια δεν ψήφισε ΛΑΟΣ, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι...

...«ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τους πάντες και εμένα προσωπικά. Ήρθα δεύτερος στις εκλογές του Μαΐου, με έβαλε τρίτο στη λίστα.

Μας κορόιδευε και μας έλεγε ότι κυνηγάει λαθρομετανάστες, όμως στις προηγούμενες εκλογές έβαλαν Αλβανούς να μοιράζουν ψηφοδέλτια του κόμματος». 

Κατηγόρησε επίσης τον Γ. Καρατζαφέρη ότι δεν θέλει τους εθνικιστές στο ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News