Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Βίντεο ντροπή των Γερμανών για τον Καραγκούνη

Άρχισαν τις προκλήσεις τα γερμανικά ΜΜΕ ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής.

Το κανάλι ARD προέβαλε ένα βίντεο-ντροπή, στο οποίο παρομοιάζει τον Γιώργο Καραγκούνη με ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο:



Και οι προκλήσεις δεν τελειώνουν εδώ καθώς η γερμανική Bild με τελευταίο της δημοσίευμα δίνει άλλη διάσταση στην αναμέτρηση και σε κείμενό της έχει ως τίτλο: «Παίζουμε με τους χρεωκοπημένους».

Και συνεχίζει:
«Οι Έλληνες νομίζουν πως θα πάρουν εκδίκηση για την κατάντια τους», λέει το κείμενο που προκαλεί αντιδράσεις ενώ αναφέρονται και διάφορα συνθήματα που έχουν δημιουργηθεί από τους Έλληνες με χλευαστικό τρόπο.

4 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.........ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα φιλε μου, οταν οι Ελληνες διδασκαν αυτα τα κουναβια οι Γερμανοι σκοτωναν τους γειτονες τους για ναχουν να φανε, τα ζωα που αν δεν ηταν οι ελληνες ακομα σε σπηλιες θα κοιμοντουσαν

      Διαγραφή
  2. oso xtypaei i kardia mas tha panigirizoyme KOLOGERMANARADES! ETSI!gia na sas spame pio poli ta neyra!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμηστε τους ρε, σκιστε τους γοτθους βισιγοτθους τι σκατα ειναι οι μοσχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News