Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αστυνομικοί μηνύουν την Λιάνα Κανέλλη για το «φασιστοτσόγλανα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντός της ημέρας αναμένεται να κατατεθεί μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιο Γκλαβίνα

Αφορμή στάθηκε ο χαρακτηρισμός «φασιστοτσόγλανα» που χρησιμοποίησε η Λιάνα Κανέλλη την ώρα που βρισκόταν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, για να περιγράψει ορισμένους αστυνομικούς, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Ηλίας Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.

Θυμηθείτε τι είχε πει η κ. Κανέλλη:


---
Πηγή: newsbomb

2 σχόλια:

  1. ΑΗ ΣΗΧΤΙΡ ΜΩΡΙ ΤΣΟΚΑΡΟ...ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΠΟΥΡΟ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΗΤΑΡΙΟ Ε ΑΛΗΤΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρια συνεχιζει να προκαλει, το ατομο δεν εχει προσφερει τιποτα εκτος απο φιγουρα, ενα κουλουρι και μισο οπως και το κομα της, εξω απ ολα και κριτικη σ ολα.Λιανα που ειναι το ΠΑΜΕ? αν τολμησετε κλειστε κανα λιμανι και θα φατε καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News