Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς στην Αριδαία

Ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκαν τα 2 σεμινάρια για εκπαιδευτικούς που πραγματοποιηθήκαν στην Αριδαία σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας, το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και την Σχολική Σύμβουλο Π.Α Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη.

Τα σεμινάρια που απευθύνονταν σε νηπιαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους είχαν τίτλο «Μικρά Θαύματα» και στηρίζονταν στο εκπαιδευτικό υλικό «Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο νηπιαγωγείο» που δημιούργησε το Κ.Π. ‘Πυξίδα’. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η επικοινωνία (βασικές αρχές επικοινωνίας, αρχές ενεργητικής ακρόασης, διευκολυντικοί και παρεμποδιστικοί τρόποι επικοινωνίας) και ο ρόλος της αυτοεκτίμησης στην ψυχοκοινωνική εξέλιξη των παιδιών.

Οι εκπαιδευτικοί...

...ήρθαν σε επαφή με το εκπαιδευτικό υλικό το οποίο διαπραγματεύεται 4 θεματικές ενότητες: ομαδικότητα, υγιείς συνήθειες, αυτοεκτίμηση και συναισθήματα. Το σεμινάριο παρακολούθησαν 20 νηπιαγωγοί και 22 βρεφονηπιοκόμοι.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.kporama.gr και για δηλώσεις συμμετοχής για τα επόμενα σεμινάρια στο 2381051174.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κ.Π.
Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News