Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αποχωρεί από το ΛΑΟΣ ο Γιώργος Κύρτσος

"Δεν είχα στόχο στη ζωή μου να γίνω κομματικό στέλεχος"

Tην πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου Tύπου του ΛΑΟΣ, ανακοίνωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Κύρτσος.

«Δεν είχα στόχο στη ζωή μου να γίνω κομματικό στέλεχος. Επεδίωξα σε κάποια φάση να μπω στη Βουλή για να επηρεάσω καταστάσεις. Όπως γνωρίζετε απέτυχα παταγωδώς και επομένως θα δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου, τα οποία ποτέ δεν εγκατέλειψα, άλλωστε».

Δήλωσε ότι διατηρεί τη φιλική σχέση με το Γιώργο Καρατζαφέρη, την οποία έχει εδώ και δεκαετίες, αλλά αποχωρεί από τον ΛΑΟΣ και πρόσθεσε:

"Πολιτικά εγώ τον εκτιμώ, κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και όπου μπορώ θα τον στηρίξω επικοινωνιακά, αλλά δεν είμαι κομματικό στέλεχος, ούτε πρόκειται να γίνω".

3 σχόλια:

  1. Όχι ρε πούστη! Απώλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά έχω αρχίσει να λυπάμαι τον Καρατζαφέρη την Κυριακή που μας πέρασε αγωνιζόταν για να μπει στην βουλή σε λιγό καιρό θα αγωνίζεται για να είναι νόμιμο κόμμα και όχι οργάνωση!Αχ ρε Φύρερ σκατά τα έκανες όλα κάνε καμία κωλοτούμπα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιώργος Κύρτσος είναι ο καλύτερος πολιτικός αναλυτής που ξέρω. Ήρεμος κι ευγενικός, επιτυχημένος επιχειρηματίας και εκδότης θα ήταν σημαντικότατη η παρουσία του στη Βουλή.
    Ο λαός αποφάσισε αλλιώς, αλλά στην περίπτωση Κύρτσου αυτός που έχασε είναι ο λαός.
    Ο Κύρτσος θα γυρίσει στη δουλειά του που ξέρει να την κάνει καλύτερα από τον καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News