Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Στρατιώτες απολύονται αλλά παραμένουν στα στρατόπεδα γιατί δεν έχουν λεφτά να φύγουν!

Η είδηση αν είναι πραγματική είναι συγκλονιστική και αποκαλυπτική της οικονομικής ανέχειας

Σύμφωνα με είδηση που αλίευσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ ΠΥΡΓΟΥ», στρατιώτες που απολύονται «Ξεμένουν στα στρατόπεδα» γιατί δεν έχουν χρήματα!

Γράφει η εφημερίδα:

«Άποροι φαντάροι που ολοκληρώνουν τη θητεία τους αναγκάζονται να φιλοξενηθούν επί μέρες στο στρατόπεδο που υπηρέτησαν, επειδή δεν έχουν χρήματα ούτε για να επιστρέψουν στα σπίτια τους!

Όπως κατήγγειλε άπορος και απελπισμένος πατέρας φαντάρου, διοικητής στρατοπέδου στα σύνορα, στον οποίο απευθύνθηκε για να μπορέσει να επιστρέψει ο γιος τους στο σπίτι, του απάντησε...

..."Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι μου. Η εντολή από το ΓΕΣ είναι ρητή. Καμιά συνδρομή στα οδοιπορικά των στρατιωτών".

Εκατοντάδες είναι οι φαντάροι που δε βγαίνουν από τα στρατόπεδα τις ημέρες που έχουν άδεια, διότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ, ενώ και τα συσσίτια στον Στρατό καλά κρατούν.

Είναι τα ίδια παλικάρια που θα κληθούν να πολεμήσουν όταν τεθεί σε κίνδυνο, μια χώρα που τους εξευτελίζει και τους εξαθλιώνει με αυτόν τον τρόπο».

4 σχόλια:

  1. Λεφτά υπάρχουν από τα κλεμμένα του Άκη τσόχα, του ηγεμόνα Λαλιώτη και πολλών άλλων, να δοθούν λοιπόν άμεσα στούς Φαντάρους, έχουμε Κράτος ή Μπουρδέλο; Γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς χαϊδεύοντας τ΄αυτιά των Λήσταρχων, στα έξι μέτρα να τελειώνουμε με τους Πατριδοκάπηλους εγκληματίες του Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ, ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ. ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΔΟ 'Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ (ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.
    ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ3 Ιουνίου 2012 στις 8:04 μ.μ.

    Πόσο μεγαλύτερη κατάντια από αυτό; Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε μέλλον σαν χώρα, αν δεν τιμωρηθούν αυτοί που "τα έφαγαν"; Άραγε όλοι αυτοί που ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού -μηδενός εξαιρουμένου- έχουν συναίσθηση για το τι συμβαίνει γύρω τους; Ή απλά δηλώνουν απλά έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία κρίση, η οποία ούτε καν τους έχει αγγίξει; Μια πολιτεία η οποία δεν σέβεται τους ανθρώπους της, είναι καταδικασμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΙ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ..ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News