Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Καταδίωξη στο κέντρο της Αριδαίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτογραφία από την προσαγωγή


Καταδίωξη σημειώθηκε πριν λίγο στο κέντρο της Αριδαίας.

Νεαρός Βούλγαρος κυνηγήθηκε και συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αριδαίας.

Η σύλληψή του έγινε...


...σε κατοικία στο στενό του Πεζόδρομου Αριδαίας όπου προσπάθησε να κρυφτεί μετά την καταδίωξη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αριδαίας.

22 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μαλλον κλοπη, παντως ημουν παρων και γινοτανε χαμος, μπραβο στους ασφαλιτες.

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τιποτα δε 8α κανουν οτι εκαναν και στον εξαπλατανο επιασαν τους λιστες τσιγκανους και τους αφισαν γιατι αραγε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eixe polu sow kai egw mprosta hmoun... phge kai krifthke mesa sto spiti tou o xazos anti na tre3ei kai ton mpouzouriasane xaaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γυφτοβουλγαροι αλωνιζουν την χωρα μας, βρωμια βιζιτα και εχουν τα ιδια δικαιωματα μ εμας.Μην τους αφηνετε σε χλωρο κλαρι, να πανε στον αγυριστο, πρωτιμω τα αδεσποτα απ αυτους.Κλεφτες το μυαλο τους στην απατη ειναι, ποιο σιχαμα φαρα δεν υπαρχει..ΑΝΑΓΟΥΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα οι ασφαλιτες κανουν δουλεια και φαινετε, μπραβο παιδια καθαριστε την περιοχη μας απο τετοια ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oi asfalites kanoun kali douleia alla i dikeosini tous afini panta kremamesmous me to na afini pali eleutherous auta ta tomaria pou exoun piasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oi asfaleia einai polly kali kai kanei swsth doyleia ..mesa olla ta mollolia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TH MRABO KAI MPRABO TON AFISAN ELEYTHGERO PALOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τον αφήνει ελεύθερο η αστυνομία από την στιγμή που γίνεται σύλληψη είναι αυτόφορω αδίκημα επομένως πάει δικαστήριο,τώρα αν είναι απλή προσαγωγή και εφόσον δεν απασχολεί το άτομο τις αρχές με άλλα αδικήματα δεν μπορούν να τον κρατήσουν μέσα!

      Διαγραφή
  10. Μετα λόγου γνώσεως: τα παιδιά στην ασφάλεια στην Αριδαία κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ένας απο τους λόγους είναι, οτι έχουν για διοικητή έναν εργασιομανή, δημοκρατικό με λεπτούς τρόπους καλιεργημένο άνθρωπο.
    Έχουν εξιχνιάσει όλες τις σοβαρές περιπτώσεις. Είναι μεθοδικοί στη συλλογή των στοιχείων οπλίζοντας τους εισαγγελείς και πετυχαίνοντας καταδίκες. Στις περιπτώσεις όπου οι δράστες αφήνονται ελεύθεροι θα πρέπει να δούμε λίγο και το δικό μας ρόλο. Στον Εξαπλάτανο για παράδειγμα δεν πήγε κανένας μάρτυρας κατηγορίας αν και τους παρακαλούσαν. Έμεινε λοιπόν ως μάρτυρας μόνο ο αστυνομικός και είχε απέναντι τους δικηγόρους του δράστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κάτω τα χέρια από τους (λαθρο)μετανάστες , ειδικά από τους βούλγαρους τόσο βοήθησαν τους πατέρες των εγχλοριων κουμουνιστών στον Γράμμο !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμα των κοινηγουσαν χρυσαυγιτες ενα σωρο θα τους ειχατε πει!!! Αφου φαινετε οτι δεν θελετε ξενους γιατι δεν θελετε και χρυση αυγη δεν ξερω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News