Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επιτέλους: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του κόμβου της Αριδαίας

Ανακοίνωση

Την Τετάρτη 30 Μαΐου υπογράφηκε, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αλμωπίας, η σύμβαση για την κατασκευή των κόμβων Πιπεριάς – Τσάκων και του Δυτικού Περιφερειακού Αριδαίας.

Η υπογραφή της σύμβασης, έγινε μεταξύ της αναδόχου εταιρίας Ανέγερση ΑΤΕΕ και του Δήμου Αλμωπίας. Είναι ύψους 279.192,68 Ευρώ και οι εργασίες εκτέλεσης του έργου πρόκειται να ξεκινήσουν σε ένα μήνα από την ημερομηνία υπογραφή της σύμβασης.

Η κατασκευή των κόμβων Πιπεριάς- Τσάκων...

...ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Δημοτικής Αρχής και έρχεται να δώσει ένα τέλος στην μακροχρόνια ταλαιπωρία τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των επισκεπτών της.

Από το Δήμο Αλμωπίας

3 σχόλια:

  1. Το πολυσυζητημένο έργο υα ολοκληρωθεί όταν ο Μικρός Αλέξης μεγαλώσει και θελήσει να γίνει Πρωθυπουργός γιατί τώρα ούτε με σφαίρες. Συμπέρασμα δηλαδή του Αγίου Φούφουτου ανήμερα μας έχετε πρήξει με τισ μ@κ@κίες σας και τόν κόμβο, όλο το Σόϊ του Πασόη να εργασθεί δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Λεφτά υπάρχουν λεφτά υπάρχουν όταν υπάρχει η πολιτική βούληση ο Γιωργάκης καταστρέφει τη χώρα και πάει αλώβητος στο σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ακριβή αυτή η ταλαιπωρία! 280.000 για έναν κύκλο! Ρε, δεν πάτε καλά μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News