Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Γιαννιτσά: Διοικητής Στρατοπέδου απαγόρευσε στους φαντάρους να τραγουδούν το "Μακεδονία ξακουστή..."

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε στρατόπεδο της Βόρειας Ελλάδας. Ο διοικητής του στρατοπέδου απαγόρευσε σε φαντάρους να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή…».

Το συμβάν

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους και εν όψει της ορκωμοσίας τους οι φαντάροι της 162ης Αυτοκινούμενης Μοίρας Βαρέως Πυροβολικού στα Γιαννιτσά παρήλαυναν με την εποπτεία του αρμόδιου λοχία.

Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση...

...ο λοχίας παρότρυνε τους φαντάρους να τραγουδήσουν το «Μακεδονία ξακουστή…», το τραγούδι που υμνεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι φωνές των νεοσύλλεκτων έφτασαν μέχρι το διοικητήριο.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο της εκπαίδευσης έφτασε τρέχοντας ο διοικητής της Μοίρας. Σφύριξε τρεις φορές από μακριά, όμως οι φαντάροι τον αγνόησαν. Πλησίασε πιο κοντά και φώναξε «σταματήστε».

Στη συνέχεια κάλεσε κοντά του τον λοχία και του είπε ότι υπάρχει διαταγή η οποία έχει απαγορεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η πράξη του διοικητή δυσαρέστησε τους φαντάρους, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στους αξιωματικούς της Μοίρας.

Φ. Φραγκούλης: Η οδηγία του ΓΕΣ λέει το αντίθετο

Κατηγορηματικά αντίθετος με την πράξη του διοικητή της 162ης Μοίρας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο thestival.gr ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης.

«Υπάρχει οδηγία που καλεί όλες τις μπάντες των ενόπλων δυνάμεων να παίζουν το συγκεκριμένο τραγούδι στις παρελάσεις. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο εν λόγω διοικητής διέκοψε το τραγούδι» δήλωσε ο κ. Φραγκούλης.

---
Πηγή: thestival.gr

42 σχόλια:

  1. Οι εθνικιστικού τύπου ύμνοι σαν τον προαναφερόμενο, μόνο μίσος και έχθρα δημιουργούν μεταξύ των λαών. Οι πρόγονοί μας έκαναν το καθήκον τους έτσι ώστε να είμαστε σχετικά ελεύθεροι τώρα. Εμείς τι κάνουμε; Ανακυκλώνουμε τον εθνικισμό που οδηγεί τους λαούς σε πολέμους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι ή στον κόσμο σου ή ζεις λίγα Km πιο βόρεια.

      Διαγραφή
    2. Ἐστι µέν οὖν Ἑλλάς καί ἡ Μακεδονία... (Στράβων)

      Διαγραφή
    3. Μακεδονία ξακουστή
      του Αλεξάνδρου η χώρα,
      που έδιωξες τους Βούλγαρους (ή μεταγενέστερα βάρβαρους)
      κι ελεύθερη είσαι τώρα!

      ήσουν και θα ΄σαι ελληνική,
      Ελλήνων το καμάρι,
      κι εμείς θα σε αντικρύζουμε (ή μεταγενέστερα κι εμείς τα Ελληνόπουλα)
      ελεύθερη και πάλι! (ή μεταγενέστερα σου πλέκουμε στεφάνι)

      Οι Μακεδόνες δεν μπορούν
      να ζούνε σκλαβωμένοι,
      όλα κι αν τους τα πάρουνε (ή μεταγενέστερα όλα κι αν τα χάσουνε)
      η λευτεριά τους μένει!

      Το διαμαντένιο στέμα σου
      για βάλε στο κεφάλι,
      για να φανεί η δόξα σου (ή μεταγενέστερα κι εμείς θα σ' αντικρίζουμε)
      Μακεδονία πάλι! (ή μεταγενέστερα περήφανα και πάλι)

      Μακεδονόπουλα μικρά
      τώρα καί σείς χαρείτε,
      πρωτού καί σείς στά βάσανα,
      όλου τού κόσμου μπείτε.

      Διαγραφή
    4. Τι λες ρε 7.08;Οι γείτονες προσπαθούν να πάρουν το όνομα της Μακεδονίας λένε τραγούδια του τύπου "δεν με νοιάζει Έλληνες αν θα καείτε ή αν θα πνιγείτε το μόνο που με νοιάζει είναι πως δεν θα περπατήσω στην Μακεδονική Θεσσαλονίκη" και σε πείραξε το "Μακεδονία ξακουστή" δεν πας καθόλου καλά στγγνώμη κιόλας!ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙ!

      Διαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΑ;!ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ;!ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΤΛ.ΔΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΣΕ ΒΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΠΑΝΟ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΕΔΩ!ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7,08 ρε αντε πεστα στον Βοσκοπουλο αυτα και οχι εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ονομα του Διοικητη το ξερει κανεις? περιμενω απαντηση..θα φαει καλα το σκοπιανακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗ Ή ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΔΑΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΥΠΗΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

      Διαγραφή
    2. Για πες πως έχουν τα γεγονότα ρε 10.06;Τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι αν ο στρατός μας δεν έχει ψηλά το πατριωτικό αίσθημα χαθήκαμε αυτή είναι η ευθύνη του διοικητή και την παράλειψε δεν θέλουμε τέτοιους στον στρατό μας,οι γείτονες προπαγανδίζουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης εναντίον της χώρας μας και σε εμάς θα μας απογορεύουν οι ίδιοι διοικητές να τραγουδάμε;Πάμε καλά;

      Διαγραφή
  9. μη τσιμπατε με δήθεν περιστατικά.Κι εγω εχω δει ρωσοποντιους να τραγουδάνε το μακεδονια ξακουστή στο στρατό και φαγαμε φυλακή απ το γέλιο.Δεν είναι ότι δηλώσεις η φάση βρε παιδιά.Ο άλλος με μια μυτάρα σαν ανοιχτήρι σου λέει είμαι μακεδόνας κι άντε να κρατηθείς απ το γέλιο.Δεστε το κι απο άποψη απλής λογικής.Αφήστε τα βιβλία λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ διάβασα 5 φορές το σχόλιό σου και δεν το κατάλαβα.Εσύ όταν ακούς το "Μακεδονία ξακουστή" γελάς;γιατί εγώ ανατριχιάζω και συγκινούμαι!Η Μακεδονία μας είναι πίστη και απ'όσο θυμάμαι από το σχολείο πίστη και λογική δεν μπορούν να συνυπάρξουν,κάποια πράγματα 12.22 δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με την λογική και τα δέχεσαι ως έχουν,δεν υπάρχουν αστεία σε τόσο ευαίσθητα θέματα και αν υπάρχει κάποιος ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ που διαφωνεί μαζί μου ας το πει!Φιλικά.Η ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!

      Διαγραφή
    2. Φιλε 3.12 δεν καταλαβες καλα τον 12.22, θα σου πω εγω.Λοιπον ο τυπος ειναι σκοπιαναρα φουλ, αυτη ειναι η προπαγανδα τους, να στο περναει αλλιως το θεμα, διαβασε το ξανα κα[ θα καταλαβεις.Δηθεν ρωσοποντιοι δηθεν μυταραδες και στην πουστια το ρεμαλι ο σκοπιανος.Καταλαβες πως στο γυρνανε το θεμα φιλε..ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ και με βουλα ο τυπος.

      Διαγραφή
  10. μπορείς να πας στη Κρήτη να πεις σε ένα κρητικό περί κρήτης και καταγωγής του? σε έχει κάνει κεφαλοτύρι γιατί απλά μπήκες στα χώματα του.Οπότε το αντίστοιχο είναι: πας μη γεννηθείς εις μακεδονία , ας πιεί καφέ ας πάει μασούτη,αλλά όχι τέτοια βαριά θέματα.Κανουν κακό στην επιδερμίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυπάμαι πραγματικά γιατί με τα σχόλιά σας επιβεβαιώνετε περίτρανα, αυτά που διατύπωσα στο πρώτο σχόλιο. Φαίνεται τελικά πως το πατριωτικό μικρόβιο που μας σπέρνουν από μικρούς στα σχολεία κάνει δουλειά. Απλά δεν μας έμαθαν πως να κάνουμε σαπούνια τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς. Αυτά θα μας τα μάθουν μάλλον τα Χρυσά Αυγά. Σας προτείνω να μελετήσετε κανέναν αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο. Πριν 2500 χρόνια σκέφτονταν πιο λογικά από σας. Εδώ η κοινωνία μας παραπαίει κι εσείς ακόμα ασχολείσθε με την ονομασία. Ένας άξιος λαός φαίνεται απ'την παιδεία του και τον πολιτισμό του κι όχι από ένα όνομα. Απ'οτι φαίνεται μόνο το όνομα μας έχει μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοινωνία δεν παραπαίει,είναι ήδη κατεστραμμένη δεν μας έχει μείνει τίποτα πέρα από την πατρίδα μας!Τώρα αν το να είμαι πατριώτης είναι μικρόβιο τότε χαίρομαι που το έχω,είμαι πεφήφανος γι'αυτό!Έχω βαρεθεί να ακούω αυτές τις ψευτοπροοδευτικές αντιλήψεις αυτές μας οδήγησαν εδώ,αν θέλεις κάποιος να σου πει πως έχεις δίκιο σε αυτά που λες και να νομίζεις πως έτσι είσαι πολιτισμένος πήγαινε κάτω στην Αθήνα ή στην Πελοπόννησο δεν αντέχουμε άλλο να αποφασίζουν άλλοι για εμάς και να ακούμε την κάθε εξυπνάδα σαν και την δική σου μην θίγεις τέτοια θέματα εφόσον δεν σε αφορούν σχολίασε την πολιτική ζωή!

      Διαγραφή
  12. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ 2.00????
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ????
    ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ...
    ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ...ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ???
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΧΘΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ!!!ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΘΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ...ΚΑΙ ΣΥ ΛΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ???ΑΙΣΧΟΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε 2.00 πας καλα? Τι Χρυσα αυγα και σαπουνια αναφερεις? ποιος μιλησε για αυτα?
    Για την πατριδα μας την Μακεδονια λεμε ολοι
    Και επειδη παραπαιει η κοινωνια μας θα ξεχασουμε ποιοι ειμαστε?
    Εγραψες την σαχλαμαρα σου και μετα για να την διορθωσεις γραφεις και αλλη?
    Εχεις και το θρασος να αναφερεις Ελληνες Φιλοσοφους
    Καλα σου ειπανε αντε τραβα πεστα στον Βοσκοπουλο αυτα και οχι στους Μακεδονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. είμαι τσόγλανος,ανάγωγος,παρτάκιας τεμπέλης και συμφεροντολόγος όσο δεν πάει.Επειδη όμως η ταυτότητα μου λέει έλληνας σημαίνει ότι αξιζω να είμαι έλληνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια και φυσικα τρολλαρεις γιατι η αναφορα σου δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με την αναρτηση
      Στην δικη σου λογικη αντικατεστησε το ελληνας με ολα τα υπολοιπα εθνη στον κοσμο και δωσε την απαντηση μονος σου και μετα κοιτα τον καθρεφτη και πες μας τι βλεπεις

      Διαγραφή
    2. Γιατί συνεχίζεις να σχολιάζεις ρε 4.00;Αφού βλέπεις δεν βρεις σύμμαχο σε αυτά που λες!Τον Έλληνα μην τον χτυπας στα εθνικά θέματα γιατί δεν θα μπορέσεις ποτέ να τα βγάλεις πέρα!Δεν θα μπορέσεις με τίποτα να μας αλλάξεις και ποτέ είσαι ένας και είμαστε χιλιάδες μην το συνέχιζεις γιατί μόνο περιφρόσυνη θα πάρεις!ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΟΞΑ ΣΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΙ!

      Διαγραφή
    3. 4,00 ,Ολοι εχουν καταλαβει οτι εισαι ο πρωτος που σχολιασε εδω μεσα οπως επισης και τι πρεσβευεις, προσπαθεις σε καθε ποστ σου να αλλαξεις προβια αλλα παλι εκτιθεσαι

      Διαγραφή
  15. ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΙΛΑΣ ΟΧΙ ΣΕ ΣΛΑΒΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mξν ασχολειστε ρε παιδια με αυτον, αφου ολοι ξεροουμε ποιος ειναι, αξια του δινετε του ανυπαρκτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΟΥΛΟΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΕ, ΦΥΓΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΣΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κάποιοι φιλοξενούμενοι να την κάνουν σιγα σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Κος αυτος μας λεει μα μελετησουμε καναν αρχαιο φιλοσοφο.Ναι κυριε το..πας μη Ελλην βαρβαρος..το οποιο δεν δεχομε, απ τους αρχαιους μας προγονους το μαθαμε.Αλλα φιλε μου αυτο που κανεις,συγκρινεις τον Ελληνα με αλλους λαους ειναι γελοιο, ειδικα με Σκοπιανους ειναι ιεροσυλια.Η Ελλαδα φιλε εχει δωσει το φως στον κοσμο, οπου και να πας σ ολο τον πλανητη παντου θα δεις κλεμενη Ελλαδα, εβγαλε σπουδαιους ανθρωπους και συνεχιζει και σημερα να βγαζει.και να ξερεις φιλε οτι μας φοβουντε, παρτε το χαμπαρι οτι μας φοβουντε, η ιστορια μας δεν εχει τελειωμο, ολος ο κοσμος ασχολητε με την Ελλαδα μας γιατι μας τρεμουν.Τωρα οπως ειπα το να μας συγκρινεις εμας τους Ελληνες με τους κλεφτοκοταδες ε..ε..ντροπη..ελεος δηλαδη, οι ανθρωποι μονο που τους αναφερετε τους δινετε αξια.Βασικα δεν εχουν τιποτα να δωσουν σ αυτον τον κοσμο, ουτε εδωσαν φυσικα.Στα αρχαια χρονια οι Ελληνες θα τους ειχαν δουλους να καθαριζαν τα περιτοματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελληνικότητα της Μακεδονίας.... χαχαχαχαχαχαχα καλό!!! Παλιοτεμπέλιδες. Βρείτε δουλειές και πληρώστε τους φόρους σας και αφήστε τις κρυφές συνωμοσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΕΙΡΩΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΑΚΗ?

      Διαγραφή
    2. Ωπ!!Καλώς το εξάμβλωμα!Να υποθέσω πως είσαι από την Μακεδονία;;;Την αληθινή;;;Γύρνα ρε μόγγολο στην σπηλιά σου που αν δεν σου έστελνε η Έλλαδα τον Κύριλλο και τον Μεθόδιο ακόμα θα έβγαζες άναρθρες κραυγές!Μην ανησυχείς για μας ο Έλληνας πάντα τα καταφέρνει,εσύ πάντως Μακεδόνας δεν θα γίνεις ποτέ μην χαίρεσαι καθόλου απόγονε της στέππας,απολίτιστε βάρβαρε,πάρτο χαμπάρι είσαι ένας άπατρις!

      Διαγραφή
    3. Άντε βρες δουλειά ρε τεμπέλη

      Διαγραφή
    4. Μην ρωτάς καθόλου 6.47 δεν βλέπεις πως δεν έχει στον ήλιο μοίρα;Θα μπορούσα κάθε μέρα να του δίνω αποδείξεις για την Ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αλλά αν κάτσουμε να ασχοληθούμε μαζί του θα του δώσουμε αξία και τέτοια άτομα θέλουν μόνο φτύσιμο!

      Διαγραφή
    5. Ελπίζω 5.ο3 να αναφέρεσαι στον 10.40 και όχι στους 2 παραπάνω σχολιαστές διαφορετικά χαίρομαι που νευρίασες!

      Διαγραφή
  21. έλεος , ο Σλάβος είναι εγκάθετος,κατάσκοπος από αυτούς που τους μαζεύει στα πανυγήρια του Πιρίν ο γνωστός , με αυτό το κατακάθι θα ασχολούμαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα ασχολούμαστε 11.09 γιατί όταν είσαι άπατρις και ψάχνεις να βρεις εθνική ταυτότητα στην χώρα μου αν σου δείξω αδιαφορία θα με καβαλήσεις δεν στο λέω με κακία ούτε θέλω να σου πουλήσω ειρωνεία,αυτό που θέλω να πω είναι πως τόσα χρόνια αδιαφορίας έδωσαν σε αυτό το μείγμα από Αλβανούς Σλάβους Βούλγαρους και Γύφτους να καπιλεύονται την ιστορία μας χωρίς εμείς να μιλάμε και φτάσαμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα,ο καιρός την ανοχής τελείωσε,θα πάρουν αυτό που τους αξίζει όλη μας την οργή για τα τόσα χρόνια προπαγάνδας που εξαπολύουν!ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ή θα πάνε μόνοι τους στις σπήλιες ή θα τους στείλουμε εμείς!Τέρμα οι συζητήσεις,κομμένες οι μέσες λύσεις,όλα ή τίποτα!

      Διαγραφή
  22. Heil Hitler! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο μεγάλος ηγέτης! Ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς εσύ ρε 8.09;Ακόμα δεν έχεις ξυπνήσει;Τόσα χρόνια σε χρησιμοποιούν είσαι πιόνι του συστήματος τόση πλύση εγκεφάλου σου έχουν κάνει που το μυαλό σου είναι αχταρμάς,νομίζεις πως είσαι προοδευτικός,ένα τίποτα είσαι και ας πουλάς ιδεολογία!Θέλω να πεις τα κλασσικά σας μην το ξεχάσεις ξέρεις εσύ,φασίστες,νεοναζί και άλλα τέτοια!Να σας ζήσει ο Μαρξ!

      Διαγραφή
  23. Να περιμενετε, τωρα που ανεβαινει ο ΣΥΡ... , να ακουσετε χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News