Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

«Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί»

Δείτε την ομιλία του Αντώνη Σαμαρα στο Ζάππειο

«Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι «ο λαός ψήφισε την παραμονή της χώρας στο ευρώ, με πολιτικές που θα φέρουν δουλειές, για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, ανάπτυξη, δικαιοσύνη και ασφάλεια για τους Έλληνες πολίτες».

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι ώρα για μικροκομματικά παιχνίδια και λαϊκιστικές πολιτικές. «Θα σεβαστούμε την υπογραφή και την αξιοπρέπεια της χώρας με πλήρη συνείδηση» σημείωσε ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας ότι «πλέον από κοινού με τους Ευρωπαίους εταίρους για αναπτυξιακές πολιτικές και έξοδο από την κρίση». 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News