Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Δροσίζει Πέμπτη, Παρασκευή- Στο κόκκινο ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο

Στο κόκκινο ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο στη Κεντρική Μακεδονία

Μικρή ανάσα μέχρι την Παρασκευή προσφέρει ο υδράργυρος στη Βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία αύριο και μεθαύριο θα πέσει σε όλη την Μακεδονία δύο με τρεις βαθμούς κελσίου και θα διαμορφωθεί γύρω από τους 31 βαθμούς.

Αντίθετα το θερμόμετρο ανεβαίνει και πάλι Σαββατοκύριακο πιάνοντας τους 35ο C.


Σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το θερμόμετρο θα σκαρφαλώσει στους 35ο C. Αντίστοιχα την Πέμπτη ο υδράργυρος θα πέσει 3 με 4 βαθμούς κελσίου ενώ θα πάρει την ανιούσα το Σάββατο. Η υψηλότερη θερμοκρασία αναμένεται να σημειωθεί στο Λαγκαδά το Σάββατο με τον υδράργυρο να ακουμπά τους 36 βαθμούς.

Σταθερή θα παραμείνει η θερμοκρασία όλη τη βδομάδα στη Χαλκιδική με τον υδράργυρο να φθάνει στους 33 βαθμούς στα Μουδανιά, και τους 32 στην Κασσάνδρα

Γύρω στους 30 βαθμούς θα κυμανθεί η θερμοκρασία στον Πλαταμώνα. Ενώ τους 34 στην Πιερία.

Στην Κεντρική Μακεδονία η μεγαλύτερη θερμοκρασία αναμένεται να σημειωθεί το Σάββατο στην Βέροια αγγίζοντας τους 37 βαθμούς.

Πιο δροσιά θα έχει η Δυτική Μακεδονία με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται γύρω στους 29 με 30 βαθμούς. Στη Φλώρινα και την Καστοριά ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς μέχρι την Παρασκευή. Από το Σάββατο το θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει 2-3 βαθμούς.

Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News