Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο απολογισμός των πεπραγμένων του Δήμου Αλμωπίας - Τι ανέφερε η εισήγηση του Δημάρχου

Τι ανέφερε η εισήγηση του Δημάρχου

Πραγματοποιήθηκε χθες ο ετήσιος απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης του Δήμου Αλμωπίας. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κατά την εισήγησή του αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα που χρειάστηκε ο Δήμος κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου.

Επιπλέον, τόνισε ότι η Διοίκηση «κατά το πρώτο έτος λειτουργίας, όφειλε να πραγματοποιήσει πλήθος κρίσιμων αλλαγών, υλοποιώντας τις επιταγές της διοικητικής μεταρρύθμισης που επήλθε με τον Καλλικράτη».

Επίσης, έκανε λόγο...

...για δυσκολίες κατά την προσπάθεια για βήματα ανάπτυξης, όπως η μείωση των επιχορηγήσεων και τις ελλείψεις στο προσωπικό.

Ως σημαντικότερες δράσεις ανέφερε την προσαρμογή της διοίκησης του νέου Δήμου στα Καλλικρατικά δεδομένα, τον διακανονισμό και αποπληρωμή σημαντικού μέρους των οφειλών παλαιότερων ετών, την έγκαιρη σύνταξη και έγκριση τριετούς επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου (2011 – 2014), τη δρομολόγηση διαδικασιών για την κατασκευή των κόμβων Πιπεριάς – Τσάκων – Δυτικού Περιφερειακού Αριδαίας και την ένταξη της πράξης «Αποχετευτικό – Βιολογικό Αριδαίας» με πέντε υποέργα τον Οκτώβριο του 2011.

Για την υλοποίηση όλων των παραπάνω απαιτήθηκαν, όπως είπε ο κ. Πασόης, πολλές ώρες εργασίας αλλά και συνεδριάσεων (19 συνεδριάσεις, 400 αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου).

Τέλος, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες και στη συνεργασία του Δήμου με τα Τοπικά Συμβούλια και τους Προέδρους τους.

Ο Δημήτρης Πασόης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους συνεργάτες του.

3 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΙΣΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΛΕΨΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙΣ Ο ΑΞΙΟΣ ΤΙ ΜΟΝΙΕΡΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το κόλπο με τους διθυράμβους μέσω ανορθόγραφου μηνύματος, αλλά δεν τρώμε και κουτόχορτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News