Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Βρέθηκε λύση για το πρόβλημα της λειψυδρίας στους Προμάχους Αλμωπίας

Δείτε τι αποφασίστηκε

Σύσκεψη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αλμωπίας, του Προέδρου της ΔΕΥΑ και του προϊσταμένου της ΔΕΗ Έδεσσας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Αριδαίας.

Κεντρικό θέμα ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Προμάχοι με την έλλειψη νερού, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι η ΔΕΗ, λόγω των χρεών, διέκοψε το ρεύμα από τη μία πομόνα με αποτέλεσμα το νερό να μην επαρκεί για τις αυξημένες ανάγκες του χωριού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News...

...βρέθηκε μία λύση και πολύ σύντομα θα γίνει επανασύνδεση της πομόνας, για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

4 σχόλια:

  1. βεβαια,τους λογαριασμους δεν ξερουν να πανε να τους πληρωσουν,ας κουβαλανε με τους κουβαδες απο την σοσιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
    ΠΩΠΩΠΩΠΩ!!!Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΠΙΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΕΙΣΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ...ΑΝΤΕ ΜΑΓΚΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω, εμεις μακακες ειμασται που πληρωνουμαι...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News