Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης νέος πρόεδρος της Βουλής με ρεκόρ ψήφων

Υπέρ της εκλογής του ψήφισαν 223 βουλευτές

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εκλέχθηκε την Παρασκευή πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου, έπειτα από μυστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

Υπέρ της εκλογής του ψήφισαν 223 βουλευτές. Συνολικά ψήφισαν 290 βουλευτές. Στην κάλπη βρέθηκαν 66 λευκά ψηφοδέλτια και ένα άκυρο.

Την υποψηφιότητά του -η μοναδική που κατατέθηκε- στήριξε...

...και ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να επιδείξει το ψηφοδέλτιο με το όνομα του κ. Μεϊμαράκη, λίγο πριν το ρίξει στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News