Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Μία έδρα ταξί για ολόκληρη της Αλμωπία

Όλο το σώμα παραιτήθηκε από την αποζημίωση της συγκεκριμένης Συνεδρίασης μετά από σχετική πρόταση του Δημάρχου

Για την ύπαρξη μίας έδρας ταξί σε ολόκληρη την Αλμωπία γνωμοδότησε το Δ.Σ. Αλμωπίας προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, όπως ορίζει το άρθρο 83 του Ν. 4070/12 ΦΕΚ 82/Α/10-4-2012.

Προηγήθηκε ψηφοφορία των ίδιων των ταξιτζήδων, οι οποίοι κατά πλειοψηφία επέλεξαν αυτή την εκδοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρόταση για ψηφοφορία της έκανε ο Χρήστος Μπίνος.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Πέτρος Ζέρζης χαρακτήρισε την όλη διαδικασία «μπακαλίστικη» καθώς όπως είπε δεν στηρίζεται κάπου.

Ωστόσο τον βρήκε σύμφωνο η απόφαση για μία έδρα όπως και τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Με την διαδικασία διαφώνησε...

...ο Νίκος Παρούτογλου ο οποίος όπως είπε δεν υπάρχει λόγος να γνωμοδοτήσει και να διχαστεί το Δ.Σ. μιας και την τελική απόφαση θα την λάβει το Δ.Σ.

Ωστόσο ψήφισε θετικά, μιας και η πρότασή του δεν έγινε δεκτή.

Αρνητικά ψήφισε ο Αντιδήμαρχος Τάσος Τσαβδάρης, ενώ λευκό έριξε ο Βασίλης Κανονίδης.

Όλο το σώμα παραιτήθηκε από την αποζημίωση της συγκεκριμένης Συνεδρίασης μετά από σχετική πρόταση του Δημάρχου.

6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 1/30 ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ,- ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ- Ο ΜΠΙΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΠΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΙΞΗ. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ; Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ-ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ...ΑΙΣΧΟΣ !!!! ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΕΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τεσσερα δημοτικα συμβουλια για να καταστρεψουν τα ταχι τισ αριδαιασ οι ραγκουσιδεσ [τραπεζανιδησ] τισ αλμοπιασ που αλλα ελεγε ο νομοσ αλλα κατεβασε ο εισηγιτησ τισ συμφορασ εχη εχη και αλλα λαμογια ψιλικατσιδεσ πολιτικη αντε στο χωριο σασ ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News