Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Νέα παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή για τις εκλογές

Όλη η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού

Να στηρίξουν τη ΝΔ και όχι να απέχουν ή να ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά σχήματα καλεί με δήλωσή του τους πολίτες, ο πρώην πρωθυπουργός Κωστας Καραμανλής.

«Αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα» τονίζει συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής.

Όλη η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού είναι η ακόλουθη:

«Είναι μπροστά μας η σοβαρή πιθανότητα μιας πολύ πιο οδυνηρής περιπέτειας για όλους. Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη. Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές.

Υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση. Προϋπόθεση και για τα δύο είναι μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Γι αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Αντιθέτως αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα».

15 σχόλια:

  1. Άλλοι κατέβαζαν σημαίες και άλλοι κατεβάζουν παντελόνια… Καθείς εφ’ ω ετάχθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρέσει ή δεν αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα.
    Ιούνιος ο θεριστής.
    Στις 17 Ιουνίου θερίζουμε.
    Και αυτοί θα θερίσουν ......
    ότι έσπειραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα θερίσουν το 1 εκατομμύριο των ανέργων, τους χιλιάδες αυτόχειρες, τις ουρές των συσσιτίων και το ρεύμα των νέων μεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιντρνετικη επιθεση των ΚΑΜΜΕΝΟΤΣΙΠΡΑΙΩΝ βλεπω
    Ολα τα παραπανω σχολια τα εχει γραψει ενας ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φιλε ο ιδιος μαλακας γραφει ολα τα σχολια, το ευχαριστιετε μαλλον ερχετε και σε οργασμο μ αυτον τον τροπο.

      Διαγραφή
  6. ανωνυμα μου ΓΑΤΑΚΙΑ , ακομα δεν πονεσατε αρκετα απο την ε.ε. της κ.Μερκελ... οταν ο Καραμανλης σας εφερε σε επαφη με την οικονομια της Κινας και της Ρωσιας , φωναζατε οχι στο ξεπουλημα , βγηκατε στο λιμανι διπλα στον Παπανδρεου , καψατε τρεις ανθρωπους(η μια εγκυος) στην τραπεζα , χειροκροτησατε τον Αλεξη οταν πηγε στο πρ.μεγαρο με τη μαυρη και ξεφτιλησατε με 33% τον μονο εντιμο πολιτικο που σας μιλησε για 3ετες παγωμα μισθων...Δεν καταλαβατε οτι οι μερκελικοι παιζαν μαζι μας και γουσταρατε τον 'λεφτα υπαρχουν' που τωρα ξερετε οτι γνωριζε τι εκανε... γατακια , δεν ξερω αν ο Σαμαρας μπορει , ολοι ομως ξερετε οτι ο Αλεξης ειναι επικινδυνος ! η πλακα ειναι ομως οτι οι πιο πολλοι απο σας το 2009 ψηφισατε πα.σο.κ. και τωρα πατε συ.ριζ.α. ! μετα απο τοσα χρονια ξανα προοδευτικα θα θα θα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός!!!! Πες τα φίλε μήπως ξυπνήσουν κάποιοι.

      Διαγραφή
    2. Εν το μεταξύ οι συριζαίοι σας έχουνε γραμμένους ...

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

      Διαγραφή
  7. Ο Καραμανλης ειναι αυτος που θωρακισε την Ελληνικη οικονομια και επανιδρυσε το κρατος? Εχει μουτρα ΚΑΙ μιλαει, ΚΑΙ αυτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ... Λ Α Λ Ι Ω Τ Η Σ !!! ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΤΟΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ Α Κ Η !!! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΜΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ... ΛΑΛΙΩΤΗΣ , Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ , ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ , ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ! ΚΙ ΑΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΑΜΟΦΑΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ..30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑΧΤΟΣ..

      Διαγραφή
  10. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε ξάστερα, αλλά και η κοινή λογική υποδηλώνει ότι οι ΠΑΣΟΚ.."ΆΚΗ"..δες θα πάνε στόν ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχισθεί το ασταμάτητο φαγοπότι τών χαραμοφάηδων τού Δημοσίου.- Το σύνθημα δόθηκε να ιδροκοπάμε λοιπόν όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού για να ταϊζουμε αχαϊρευτους τούς εθισμένους στο αραλίκι και στις διαμαρτυρίες γιατί θέλουν Υψηλό μηνιάτικο κι άλλη τόση σύνταξη.- Πρέπει άν έχουν λίγη τσίπα να αναλογισθούν πώς ζει ο εργάτης, ο αγρότης, ο οικοδόμος, ο κάθε διαλυμένος βιοπαλαιστής που ψάχνει μια Ηλιαχτίδα ελπίδας, αισιοδοξίας και απελπισμένος από τα χρέη αγοράζει σχοινί για να κρεμαστεί. Αυτό δεν σας λέει τίποτα ; πώς μπορείτε να μένετε απαθείς ; όταν σάς χαμηλώνουν τον μισθό αφηνιάζετε! όμως τι να πουνε όλοι αυτοί που προανέφερα; όταν κατεβάζουν την σύνταξη του οικοδόμου που έγινε ζμπαράλια μια ζωή..!!!- Έχετε στόμα να μιλάτε κι εσείς; που σας πληρώνουμε εμείς που αγωνιζόμαστε κάτω από αντίξοες συνθήκες με καύσωνα, παγωνιά, αέρα χιόνι και βροχή; έ ρε σφαλιάρες που θέλετε για να συνέλθετε..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News