Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αλμωπία: Η Συνεδρίαση της ντροπής - Ξέχασαν ότι βρίσκονται στην αίθουσα του Δ.Σ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Μία συνεδρίαση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις χειρότερες (αν όχι η χειρότερη) που έχουν πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αλμωπίας, έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δ.Σ. Αλμωπίας σήμερα Παρασκευή.

Ο Πρόεδρος έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου που δεν έχει τη δυνατότητα του σωστού συντονισμού, με τον Δήμαρχο και κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το έργο του.

Με πρόφαση τον αγώνα της Εθνικής, η Δημοτική Αρχή, αλλά και σε πολύ μικρότερο βαθμό κάποια μέλη της αντιπολίτευσης, δεν σεβάστηκαν ούτε για μια στιγμή τον πολύ σημαντικό σκοπό για τον οποίο βρίσκονται στη συγκεκριμένη αίθουσα και επιδόθηκαν σε έναν αγώνα υποβίβασης του Δημοτικού Συμβουλίου με τον οποίο το μόνο που κατάφεραν ήταν να προσβάλουν τους πολίτες της επαρχίας μας.

Ο καυγάς που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο...

...ξεκίνησε όταν μετά την ανάγνωση των ονομάτων που προτείνει η Δημοτική Αρχή για υδρονομείς, κάποιοι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων αποκάλυψαν ότι κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη τους.



Γι’ αυτό τον λόγο η Παράταξη του Πέτρου Ζέρζη καταψήφισε το συγκεκριμένο θέμα, ενώ η παράταξη του Χρήστου Μπίνου αποχώρησε από τη Συνεδρίαση.

Λίγο αργότερα, και μετά τις κατηγορίες του Πέτρου Ζέρζη ο οποίος ανέφερε ότι το σωστό θα ήταν να είχε ζητηθεί και η άποψη των Προέδρων, ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης Σταύρος Καραμαριάς επιτέθηκε λεκτικά σε ολόκληρη την παράταξη του κ. Ζέρζη αναφέροντας ότι ξεχνούν τι γινόταν στη διάρκεια της δικής τους θητείας.

Ο καυγάς συνεχίστηκε και έξω από το Δημαρχείο, με τον Μάκη Δεμίρη να ζητά εξηγήσεις από τον κ. Καραμαριά για τα όσα ξεστόμισε.

10 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΔΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΣΟΗΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: 0-3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπη σασ. δεν εχετε καν το ελαχιστο επιπεδο. ειστε αξιολυπητοι. 11.06 εχεις απολυτο δικαιο. ασ παραιτηθει ο προεδροσ. αν εχει την ευθυξια να το κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ? Η Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ..
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΥΘΥΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΤΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ξερω πως εβαζε ο ζερζης υδρονομεις . ξερω οτι ειπωθηκε απο προεδρο χωριου οτι εγω με αλκοολικους και μεθυστακες για υδρονομεις που μου βαλατε δεν συνεργαζομαι και να αναλαβει η δημοτικη αρχη τις ευθυνες της... και επειδη οι εξυπναδες της δημοτικης αρχης αφορουν συνηθως τον πρωην δημο εξαπλατανου , οι αντιδρασεις χθες ακουστηκαν για μηλια , χρυση , ιδα ... καραμαρια , εκει ο ζερζης΄με την παραταξη του εβαζαν τοτε ή εβαλαν τωρα τους υδρονομεις ; α γ ρ ο τ ο π α τ ε ρ α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ? ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑ..

      Διαγραφή
  6. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News