Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: Καλό κλίμα με Βενιζέλο - Δεν θέλει ο Κάμμένος

Τι δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς

«Βρίσκονται σε καλό δρόμο οι συνομιλίες με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πρέπει οπωσδήποτε εντός της προθεσμίας της εντολής που έχω λάβει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να σχηματιστεί η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα έχουμε ασφαλώς και νέες επαφές. Με τον κ. Καμμένο κατάλαβα ότι προσωπικά τουλάχιστον δεν επιθυμεί καμία συνεργασία, δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των περιστάσεων και βέβαια επικαλείται κάθε είδους παράλογα προσχήματα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συνάντηση του με τον Πάνο Καμμένο.

Δείτε τα βίντεο:



Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε Οικουμενική με πρόσωπο κοινής αποδοχής κάτι το οποίο δεν δέχθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

2 σχόλια:

  1. http://e-psychology.gr/violence-abuse/256-stockholm-syndrome
    Μήπως, λέω μήπως πάσχουμε από το "σύνδρομο της Στοκχόλμης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΣ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News