Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ιδρύεται το "αντίπαλον δεος" του ΠΑΣΟΚ

Το όνομα του νέου φορέα είναι έτοιμο, η προσπάθεια συντονίζεται διαδικτυακά και αριθμεί ήδη 2.500 μέλη και ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στις 6 Ιουλίου

Οι διεργασίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει από καιρό, αλλά τώρα έγινε γνωστή η ημερομηνία που θα γεννηθεί ένας νεος φορέας της κεντροαριστεράς ο οποίος θα σταθεί απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, το όνομα του νέου φορέα είναι έτοιμο, η προσπάθεια συντονίζεται διαδικτυακά και αριθμεί ήδη 2.500 μέλη και ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στις 6 Ιουλίου.

Επικεφαλής της νέας κίνησης είναι πολιτικός του ΠΑΣΟΚ που δεν ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές. Αναφέρεται, με βεβαιότητα, ότι ο φορέας θα κάνει το «γενέθλιο πάρτι» του στις 6 Ιουλίου.

Η νέα πολιτική κίνηση...

...σύμφωνα με το δημοσίευμα, προέκυψε από στελέχη και πολίτες που ανησυχούν για το μέλλον της κεντροαριστεράς μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ. Τα στελέχη αυτά δεν συμφωνούν με τις πρωτοβουλίες του Ευάγγελου Βενιζέλου και πιστεύουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανασυστήσει τον χώρο και να αναζωογονήσει την παράταξη.

---
Πηγή: NewsIt.gr

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΧΑΜΟΥΤΧΗΔΕΣ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΡΧΗΓΟ? OXI
    TΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΥΜΑΣ .
    ΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΓΑ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΗΤΕΣ,.ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΣΑΝΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΟΚΤΣΗ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.
      Υ.Γ. Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΛΩΣ ΕΔΩ ΒΡΗΚΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  2. "ΠΟΛΥΞΕΡΕ"
    Υ.Γ Ο ΤΣΟΧ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤ-ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News