Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη του Δάνη Τζαμτζή στον ΕΛΓΑ Βέροιας για τις καταστροφές στις καλλιέργιες

«Επίσκεψη στον ΕΛΓΑ Βέροιας για τις πληγείσες περιοχές του Νομού εξαιτίας του παγετού και των βροχοπτώσεων»

Το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στην Βέροια επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, συνοδεύοντας αγρότες από το χωριό Περαίας.

Ο λόγος της επίσκεψης του στον ΕΛΓΑ ήταν τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στον Περαία εξαιτίας των ζημιών που έχουν πάθει τόσο στα κεράσια όσο και στα ροδάκινα και τα δαμάσκηνα από τον παγετό που έπληξε την περιοχή.
Στην συνάντηση με τον προϊστάμενο του τοπικού ΕΛΓΑ κ. Μιχάλη Κουντουρά, ήταν παρών και ο Δήμαρχος της Έδεσσας κ. Γιάννου και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Καρυδόπουλος.

Ο κ. Τζαμτζής τόνισε στον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ ότι...

...ο παγετός που έπληξε την περιοχή μετά το χιόνι που έπεσε κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μάιου, δημιούργησε οξύτατα προβλήματα στις καλλιέργειες της περιοχής.

Δυστυχώς όμως, οι προεκτιμήσεις ζημιών που έγιναν, εξαιρούν και δεν καταγράφουν ως θύλακες ζημιάς από τον παγετό τα αγροκτήματα του χωριού Περαίας αλλά και τα αγροκτήματα των χωριών Άρνισσας και Κ. Γραμματικού.

Οι αγρότες των περιοχών που επλήγησαν είναι σε απόγνωση και ο κ. Τζαμτζής ζήτησε από τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ να επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές για να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος της ζημιάς. Ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ κ. Κουντουράς αποδεχόμενος την πρόταση, δεσμεύτηκε να επισκεφτεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, Τρίτη ή Τετάρτη, τις περιοχές του Περαία που επλήγησαν.

Ακόμη, τόσο ο κ. Τζαμτζής όσο και ο κ. Γιάννου επεσήμαιναν στον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ την μεγάλη καταστροφή που έχουν πάθει οι κερασοπαραγωγοί του Δήμου Έδεσσας αλλά και άλλων περιοχών του νομού μας εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων, για τις οποίες βέβαια γίνονται ήδη δηλώσεις ζημιάς στον ΕΛΓΑ.

4 σχόλια:

  1. αυτό; η για να πάρει ποσοστό το σόι του;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάτα είσαι φίλε. Τα κατάλαβες όλα. Εδω πήγαν όλοι για να επισημάνουν αδικίες και εσύ συμπέρανες συνομωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν πιστεύω να σοβαρολογείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News