Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Συνεχίζει τον πολιτικό του αγώνα ο Ηλίας Θεοδωρίδης

«Η παραοικονομία λυμαίνεται τον πλούτο, ο Λαός πληρώνει το λογαριασμό. Δεν ψήφισα, διαγράφηκα»

Ακάθεκτος συνεχίζει τον πολιτικό του αγώνα ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο οποίος δεν εκλέχθηκε για λίγους μόνο ψήφους λαμβάνοντας περί τους 3.000 σταυρούς, συνεχίζει να περιοδεύει σε ολόκληρη την Π.Ε. Πέλλας και να συνομιλεί με του πολίτες.

Κεντρικό του σύνθημα στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν το εξής:

«Η παραοικονομία λυμαίνεται τον πλούτο, ο Λαός πληρώνει το λογαριασμό. Δεν ψήφισα, διαγράφηκα».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Θεοδωρίδης διατέλεσε Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και διαγράφηκε επειδή καταψήφισε το Μνημόνιο, μένοντας σταθερός στις θέσεις του.

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΗΛΙΑ! ΕΔΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ 17% ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ. ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαράκι κάποιοι τυφλοί έβλεπαν και το ΠΑΣΟΚ ώς κυβέρνηση από την πόρωση κι' έγινε ρεζίλι, άστο καλύτερα γιτί βρωμάει, άν δεν μιλάς είναι πιό σοφό. Πήρε γύρω στο 13, αλλά πάλι με τον χονδρόπετσο και μ@κ@κ@ Βενιζέλο, θα πάρει τα τρία μας, μήπως και συνέλθει το βόϊδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News